Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

SpiderDAO (SPDR) lanserar Liquidity as Utility-partnerskapsprogram med Unido »CryptoNinjas


SpiderDAO, en hårdvaruaktiverad DAO som buntar flera lager hårdvaru- och mjukvaruverktyg ovanpå Polkadot, har meddelat lanseringen av ett Liquidity as Utility (LaU) -program med Unido för sina kunder och hela samhället.

Som ledande inom kryptotillgångshanteringstjänster tillåter Unido sina kunder att säkert komma åt DeFi-möjligheter och smidigt hantera deras kryptobankverksamhet.

Deras företagsplattform för decentraliserade kapitalmarknader byggs på Polkadot-nätverket och nås av deras Unido-plånbok som finns på både iOS- och Android-plattformar.

Unido EP möjliggörs företag att hantera och investera sina kryptotillgångar på ett sömlöst, säkert och intuitivt sätt. Unido är redan utvecklat och har aktiva piloter med ett antal digitala banker.

Plattformen har en instrumentpanel som ger tillgång till en svit med DeFi- och kryptohanteringsverktyg, ett DeFi Vault med en multi-signatur-företagsplånbok som fungerar som ett DeFi-valv för att lagra, hantera och investera kryptotillgångar i en rad ledande nätverk som Uniswap, Balancer och Yearn Finance.

Slutligen har Unido EP en kryptobankportal som gör det möjligt för företag att sömlöst hantera sin dagliga verksamhet och investeringar. Funktionerna inkluderar kryptobetalningar, plånbokshantering och anpassning av styrning.

Partnerskapet SpiderDAO / Unido LaU

Det finns nu en unik möjlighet för Unido (UDO) tokeninnehavare att helt säkra sin nätverksanslutning genom fri tillgång till SpiderDAOs VPN-tjänst.

För att få fri tillgång till Spider VPN-tjänsten måste alla slutanvändare eller innehavare av UDO-token göra att delta i gruvprogrammet Unido Liquidity as Utility (LaU).

SpiderDAO anser att LaU-programmet är ett unikt tillvägagångssätt för tokenomics. Belöningar är centrerade kring LP-tokens så att dessa innehavare kan ge mer likviditet till SPDR, och som ett resultat får de belöningar.

Belöningarna är av två typer: SPDR-tokens och gratis VPN-åtkomst. Detta tillvägagångssätt driver SPDR-tokens in på marknaden, vilket ökar deras likviditet, och låsningen av mynt ger fördel för tokeninnehavaren och samhället som helhet.

”SpiderDAO är mycket nöjda med att arbeta med Unido när de bygger ut sin omfattande färdplan. Vi ser fram emot att kunna erbjuda Unido och deras kunder branschledande säkerhet och skydd av deras integritet online, eftersom de hjälper oss att bygga likviditet. Vi är glada över att gå med Unido eftersom fler kunder får tillgång till decentraliserat kapital genom deras utmärkta företagsportal och vi ser fram emot att erbjuda en VPN-tjänst i världsklass för att ytterligare förbättra deras upplevelse. ”
– Nathan Varty, VD för SpiderDAOSource link

Related posts

NFTs Beyond the Art World: Crowdfunding, Gaming, Identity, & More

Bitcoinguide

Admirals grundare Tsikhilov pratar ommärkning, mäklare utan avgift

Bitcoinguide

API-blockchain-plattformen Tatum stöder nu uppskattning av transaktionsavgifter »CryptoNinjas

Bitcoinguide