Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

SpacePort Drivs av PlasmaFinance: The Improved Way of IDO Launches


Idag blir IDO: er en föredragen insamlingsmodell bland många DeFi-projekt. Gemenskapen för DeFi-användare är också angelägna om att upptäcka nya framväxande tokens långt före alla andra. Det faktum att det redan finns många IDO-plattformar och många fler lanserar, bekräftar deras krav på det.

Även om det inte finns något brist på val mellan IDO-startplattor i DeFi-rymden, spelar de just nu samma roll: rollen som portvakter som ställer de regler och krav som projekt måste uppfylla för att kunna lansera på sina plattformar. Och även om de flesta av IDO-startplattorna hävdar att de är decentraliserade motsäger det ovanstående faktum helt det konceptet.

Lägg till det en viss grad av flexibilitet och ett begränsat utbud av anpassningar som projekt står inför, när de väl har godkänts till startplattan och du kommer att inse varför det finns ett gap på marknaden som måste fyllas.

DeFi-projekt är mycket olika, vilket innebär att deras strategier, taktik och behov också är olika. Det är just därför PlasmaFinance lanserar Spaceport, dess IDO-startplatta som är skräddarsydd för alla typer av nya kryptoprojekt och byggd för att vara så flexibel och anpassningsbar för dem som möjligt.

Till skillnad från andra IDO-plattformar är Spaceport verkligen decentraliserat. Plattformen demokratiserar insamling av projekt – vem som helst kan starta sin IDO på SpacePort utan begränsningar eller begränsningar, hinder eller tillstånd.Denna modell är rättvisare, säkrare och mer transparent.

Med Spaceport kommer projekten att kunna skapa smarta kontrakt och välja från ett brett spektrum av anpassningsbara parametrar (t.ex. likviditetslås, tokenintäkter, försäljningspris etc.) genom plug-and-play-ramverk som gör IDO-processen enkel och enkel eliminerar behovet av kodning.

Men det är inte allt, enastående projekt som kommer att ge äkta värde till DeFi-utrymmet kan också ansöka om SpacePort Inkubation-program. PlasmaFinance syftar till att ge mer förtroende för marknaden och skydda token-köpare, varför endast de bästa projekten kommer att väljas för programmet. De kommer att få fullcykelstöd från PlasmaFinance från pre-launch till IDO och efter försäljning och hjälpa till med teknisk support, utveckling, säkerhetsrevision och community building.

De kommer också att dra nytta av plattformens andra mervärde-funktioner, till exempel en dedikerad tokeninformationssida, bensinstation och stöd för begränsade beställningar på PlasmaSwap. SpacePort-inkubationsprojekt kommer att få tillgång till den färdiga gruppen av DeFi-användare som kan satsa PPAY-tokens för att säkerställa tilldelning och dra nytta av PR- och marknadsföringsstöd från PlasmaFinance och dess partners.

Baserat på allt ovan ser det ut som att SpacePort har introducerat en ny IDO Launchpad-modell som gynnar båda: projekt som lanserar sina IDO: er och DeFi-token-köpare som i sin tur kommer att få fullständig och transparent information om de självbetjänade IDO-projekten för bättre beslut och bli utsatt för pålitliga projekt som PlasmaFinance har valt för SpacePort Incubator-programmet.

Besök PlasmaFinance-webbplatsen: PlasmaFinance

Spaceport-webbsida: http: // PlasmaFinance / rymdport

Följ PlasmaFinance på Medium
Följ PlasmaFinance vidare Twitter

Gå med i Telegram Community

Source link

Related posts

Bitcoin Vault har officiellt anslutit sig till BTC.com

Bitcoinguide

Payment Giant Visa integrerar USDC Stablecoin-stöd för avveckling – Bitcoin News

Bitcoinguide

Ethereum saknar momentum över $ 1700, varför Dips sannolikt kommer att begränsas

Bitcoinguide