Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Soros Fund, New York Life, Morgan Stanley Bland investerare på $ 200 miljoner i Bitcoin Investment Firm – Finance Bitcoin News


Soros Fund Management, New York Life och Morgan Stanley har gått med i Stone Ridge Holdings, Massmutual, FS Investments och Bessemer Venture Partners för att investera i bitcoinfokuserat investeringsbolag NYDIG. De kommer att samarbeta om en rad bitcoinrelaterade strategiska initiativ och förväntar sig att lansera “en explosion av innovation inom bitcoinprodukter och -tjänster.”

Stora företag vill ha Bitcoin-exponering

Stora företag och investeringstungviktare har investerat i New York Digital Investment Group (NYDIG), en leverantör av teknik och investeringslösningar för bitcoin, meddelade gruppen på måndagen. Enligt tillkännagivandet:

En tillväxtkapitalrunda på 200 miljoner dollar [was] ledd av strategiska partners Stone Ridge Holdings Group, Morgan Stanley, New York Life, Massmutual, Soros Fund Management och FS Investments.

Dessutom var Bessemer Venture Partners och Fintech Collective, som ledde de två tidigare finansieringsomgångarna för NYDIG, också betydande deltagare.

Soros Fund Management är ordförande av George Soros, en av historiens mer framgångsrika finansiärer. New York Life Insurance Company är det tredje största livförsäkringsbolaget i USA och det största ömsesidiga livförsäkringsbolaget i landet.

Robert Gutmann, VD för NYDIG, förklarade att “De företag som deltar i den här omgången är mer än investerare – de är partner, var och en känd för oss i flera år.” Han utarbetade:

NYDIG kommer att arbeta med dessa företag på bitcoinrelaterade strategiska initiativ som spänner över investeringshantering, försäkring, bank, ren energi och filantropi. Dessa partnerskap lämnar ingen tvekan om att institutionell antagande av bitcoin har kommit.

Han tillade att “Under de kommande månaderna och kvartalen” förväntas NYDIG tillkännage “en explosion av innovation inom bitcoinprodukter och -tjänster” i samarbete med de nya investerarna.

Med betoning på den “accelererande institutionella bitcoin-adoptionen” meddelade gruppen vidare måndagen:

Liv-, livränta- och fastighets- och olycksfallsförsäkringsägare äger nu totalt mer än 1 miljard dollar i direkt och indirekt bitcoin-exponering som uteslutande underlättas av NYDIG.

NYDIG är en del av Stone Ridge Asset Management, som nyligen lämnade in en ansökan till US Securities and Exchange Commission (SEC) om en av sina öppna fonder för att investera i bitcoin. Stone Ridge-grundare som också grundade NYDIG, Ross Stevens, sa i februari att “du kommer bara se en mur av pengar” komma in i bitcoin.

Vad tycker du om investeringstungviktare som investerar i bitcoinföretaget? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Kentucky driver gruvavbrott i gruvdrift i budet för att locka till Crypto Community – Bitcoin News

Bitcoinguide

Thailändsk finansregulator hävdar kontroversiell kryptoregelförslag var bara för att mäta allmänhetens åsikt – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide

Kryptoin re-filer Bitcoin ETF väljer att lista på Cboe över Nasdaq – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide