Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Solana krossar motstånd når ATH, varför det kan gå högre


Smart kontraktsplattform Solana har presterat oskyddat av björnenas angrepp. Under den senaste månaden har SOL uppnått vinster över 92%. Dess funktioner och applikationer lovar en förlängning i dess uptrend.

Företaget Sino Global Capital har publicerat en rapport som pekar på Solanas starka sidor. Från sin låga latens, höga prestanda, dess funktionalitet med Proof of History-mekanismen kan Solanas blockchain bearbeta 50000 TPS. Sino Global Capital uppgav:

(…) utan att kompromissa med decentralisering eller säkerhet. Solana är unikt positionerat för att få marknadsandelar från befintliga smarta kontrakt blockchains samt attrahera nya projekt och användare till krypto / blockchain-utrymmet.

Parallellt kan Solana-användare utnyttja låga avgifter i genomsnitt $ 0,0007 per transaktion med en hög nivå av komposibilitet som skiljer den från alternativ.

På lång sikt kan komposibilitet i Solanas blockchain gynna tillväxten av dess DeFi-ekosystem, mycket mer än i andra plattformar som kommer att implementera skärnings- och andra skiktlösningar. Sino Global Capital tillägger:

(…) Komposibilitet med hela lager 1-ekosystemet. Utan fiat-ramper på EVM-lager 2, måste nya användare först överföra pengar via Ethereum, kosta (~ $ 50), medan samma ombordstigning på Solana kostar mindre än 1 cent. Solana.

Solanas interoperabilitet med Ethereum

För att uppnå detta har BSC utnyttjat sin interoperabilitet med Ethereum, låga avgifter och breddningen av sitt DeFi-ekosystem.

Solana är en plattform som erbjuder låga kostnader och hastighet för BSC, med större decentralisering, dess blockchain har mer än 600 validerare. Som jämförelse har BSC 21 validerare.

Under året förväntas Solana vara bärbar till Etheruem genom att få stöd för EVM som en andra skiktlösning. Tillsammans med en mer “förenklad” användarupplevelse, en grupp med mer än 25 000 bidragsgivare på GitHub, Rust-baserade smarta kontrakt.

Företaget hävdar att Solana har större “tillgänglighet” för nya utvecklare och stor potential att implementera många användningsfall:

stor potential att bygga ut en ny klass av decentraliserade applikationer som bara kan möjliggöras med en högpresterande skalbar blockchain. Med Solanas skalbara bearbetningskapacitet kan dessa användningsfall trivas. (…) Decentraliserade projekt för högfrekvent handel, CLOB (Central Limit Order Order), derivat, cloud computing och molnlagring

En annan viktig faktor är det betydande antalet partnerskap som har konsoliderats kring denna plattform och DeFi-projekten som fortsätter att dyka upp. Till exempel Audius, Oxygen, Serum och andra. Sino Global Capital avslutar:

Solana fyller ett stort prestationsgap i blockchainsvärlden samtidigt som de förblir decentraliserade och komponerbara. En satsning på Solana är en satsning att vi en dag kommer att behöva helt decentraliserade system som kan stödja tusentals högvärdiga komplexa transaktioner per sekund och att kedjan som kan stödja den skalbarheten och finaliteten idag kommer att samla betydande värde.

Med en parabolisk ökning över hela linjen nådde SOL en ATH med $ 27 i 24-timmarsdiagrammet. Men efter en liten nedgång handlas $ 26,13 med 8% vinster under den perioden.

Solana SOL SOLUSDT
SOL med måttliga vinster i 24-timmarsdiagrammet. Källa: SOLUSDT Tradingview

Source link

Related posts

Hur ett Ethereum snart kan vara värt en halv Bitcoin

Bitcoinguide

Ethereum (ETH / USD) faller 26% från Historic High; Vad kommer härnäst?

Bitcoinguide

Elon Musk säljer en NFT – Erbjuder värda miljoner dollar – Aktuella Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide