Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Solana chockar björnen och tar ny ATH, syftar till $ 50?


Solana (SOL) verkar vara på månuppdrag. I det dagliga diagrammet har SOL gått mot det nuvarande marknadssentimentet och nådde en ny rekordhög nivå på $ 42,58. Efter en mindre nedgång handlas kryptovalutan till 41,79 dollar med ännu större vinster i 7-dagars (+ 65,3%) och 30-dagars diagram (+ 207,2%).

Solana SOL SOLUSDT
SOL på en hausseartad trend i det dagliga diagrammet. Källa: SOLUSDT Tradingview

Den anonyma näringsidkaren “Kaleo” har följt SOLs prisåtgärd noga. Efter att ha bildat och brutit en diagonal på $ 30. Senare nådde SOL de högre nivåerna på detta intervall och “rensade HFT-motstånd”, som Kaleo sa.

På SOL / BTC-paret lyckades den tidigare token också säkra en ny rekordhög när den gick över 0.0007 BTC. Driven av denna hausseartade prisåtgärd har näringsidkaren satt $ 50 som Solanas nästa mål.

Solana SOLUSDT
Källa: Kaleo

Å andra sidan handlar ”Altcoin Sherpa” spetsig ut SOL: s relativt låga handelsvolym den senaste dagen. Näringsidkaren är hausse men tror att SOL: s “ackumuleringsegenskaper” pekar på en kortsiktig tillbakadragning. Om den nuvarande trenden följer denna förutsägelse skulle SOL kunna vara en bra startpunkt för investerare som vill ta långa positioner.

Solanas potentiella och ultimata mål

Enligt Solanians kan samarbetet mellan denna plattform och Project Serum, ett decentraliserat derivatutbyte, potentiellt “replikera och överträffa” det finansiella systemet.

Solanians tror att Solana är det enda projektet i kryptorummet som fokuserar på att förbättra dess genomströmning och öka sin TPS från 50 000 till 500 000 “under de närmaste åren”. Genom att göra detta kunde Solana ta upp en del av värdet i traditionella betalningsnät, VISA och Mastercard, strukturerade produkter och aktiemarknaden. Solanians sa:

Men Project Serum presenterar en väg mot adoption. Redan har den världens mest kraftfulla DEX helt i kedjan, och ekosystemet växer snabbt. Serumstrukturen är också unik och kan ge ekosystemet flera fördelar.

Solana har sett en ökning av utvecklaraktiviteten och upptar 4th position bakom Chainlink (LINK), Elgorand (EGLD) och Bitcoin (BTC), enligt en rapport sammanställd av CoinGecko. SOLs ekosystem växer i snabb takt och Project Serum erbjuder redan en automatiserad marknadsförare, insättning, utlåning och upplåning, likviditetsaggregat och syntetiska tillgångar.

Solana SOL SOLUSDT
Källa: Coingecko via Solanians

Analytikern Adam Cochran förutspår att Solana skulle kunna nå ett pris på 152 $ om bara fångar en del av sina konkurrenter (Binance Smart Chain, Ethereum). Cochran Lagt till på hans förutsägelse:

Men detta förutsätter ingen marknadstillväxt alls, vilket vid nuvarande banor verkar naivt. Med en konservativ tillväxttakt på marknaden till och med 15% under nästa år, tror jag att vi kan titta på $ 300 – $ 350 under det nya året förutsatt att de kan fånga den marknaden.

Source link

Related posts

Första nordamerikanska bitcoin-ETF som handlas på Toronto Stock Exchange – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide

Studie visar snart att förbjudas Indien är det näst mest intresserade landet i Crypto

Bitcoinguide

Lager-till-flöde-skapare “lättad” efter att Bitcoin-pris sjunker under banan

Bitcoinguide