Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Solana blockchain-transaktionsportal Step Finance samlar in $ 2M »CryptoNinjas


Step Finance fakturerades som “förstasidan” för Solana, meddelade idag att de har samlat in 2 miljoner USD i en privat försäljning för att finansiera utvecklingen och bygga Step-plattformen där användare kan visualisera, analysera, genomföra och aggregera transaktioner över alla Solana-kontrakt i en plats.

Från det nyligen hölls Solana Hackathon har Step Finance lanserat sin Alpha-produkt till marknaden som spårar de flesta mynt och likviditetsleverantörer i ekosystemet Serum och Raydium, den största DEX i Solana.

”Det största problemet i Solana-ekosystemet är hur de flesta projekten kommer från varandra. Det finns inget sätt att känna till dina token- och LP-saldon, aktuella positionsstorlekar etc. utan att faktiskt besöka varje webbplats individuellt och logga in för att förstå din portfölj – och prestanda. Det lämnas vanligtvis fortfarande till ett Excel-kalkylblad eller bara gissning. Step föddes ur denna nödvändighet och är här för att lösa det. ”
– George Harrap, grundare av Step Finance

Eftersom bensinpriserna på Ethereum fortsätter att stiga och DeFi-projekt expanderar tvärkedjigt ser användarna alltmer att bygga och låna ut alternativa blockkedjor, och Solana Blockchain har tyst etablerat sig som en Etherum-konkurrent på grund av sin snabbhet och billiga transaktionsavgifter, med hundra projekt som lanserades från det senaste hackathonet.

Den initiala höjningen var starkt tecknad och Step Finance avvisade blivande investerare. Step samlade in medel från institutioner och individer med ett gemensamt intresse för Solana-ekosystemets framgång ledd av Alameda Research med deltagande från Raydium, One Block, 3 Commas Capital, Solidity Ventures och ett antal privatpersoner kopplade till Solana-ekosystemet.

”George var en mycket tidig anhängare av defi och har lyckats hålla jämna steg med nästan varje utveckling i detta snabbt rörliga utrymme under de senaste 18 månaderna. Det finns flera fronter där 3Commas och Step Finance kan samarbeta och vi ser fram emot att bygga fantastiska verktyg för defihandel och portföljhantering tillsammans. ”
– Benjamin Rameau från 3 Commas Capital

Den ursprungliga token för step.finance-plattformen, STEP, kommer snart att lanseras på Solana mainnet.Source link

Related posts

Blockchain-övervakningsleverantör PARSIQ integreras med kryptovärdet Hex Trust »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Hur verktyg för mäklare byggde upp ett ekosystem av avancerade lösningar

Bitcoinguide

ShapeShift lägger till decentraliserad inhemsk bitcoinhandel genom integration med THORChain »CryptoNinjas

Bitcoinguide