Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Softbank-Backed Wework antar krypto som betalningsform och innehar balansräkningen – Nyheter Bitcoin News


Den globala rymdleverantören Wework har meddelat att den nu kommer att acceptera betalning i utvalda kryptovalutor. Företaget har samarbetat med Bitpay och Coinbase för inkommande och utgående transaktioner. Dessutom säger Softbank-stödda företaget att det också kommer att hålla valutan i balansräkningen.

Wework dyker in i krypto

Wework tillkännagav tisdag flera initiativ angående kryptovalutor. Företaget tillhandahåller miljöer för privatpersoner och företag, från frilansare till Fortune 500-företag. Med över 800 platser världen över i mer än 150 städer säger Wework att det är den största globala rymdleverantören i världen. Det japanska multinationella konglomeratet Softbank Group Corp. (9984.T) har en majoritetsandel i företaget.

I tisdagens tillkännagivande sa Wework att det “nu accepterar betalning i utvalda kryptovalutor.” Företaget kommer också att använda “kryptovaluta för inkommande och utgående transaktioner” i samarbete med Bitpay och Coinbase. Dessutom kommer den att hålla kryptovalutor på balansräkningen och gå med i en växande lista över företag som gör det, inklusive Elon Musks Tesla, Jack Dorsey’s Square och Michael Saylor’s Microstrategy.

Tillkännagivandet:

Genom Bitpay, en kryptovaluta-betaltjänstleverantör, accepterar Wework bitcoin (BTC), ethereum (ETH), USD-mynt (USDC), paxos (PAX) och flera andra kryptovalutor som betalning för sina erbjudanden. Wework kommer också att hålla valutan i balansräkningen.

“Företaget kommer att betala hyresvärdar och tredjepartspartner i kryptovalutor där så är tillämpligt genom Coinbase, en Wework-medlem och den största amerikanska kryptovalutahandelsplattformen”, fortsätter tillkännagivandet.

Dessutom säger Wework att Coinbase har blivit sitt första medlemsföretag som betalar för medlemskap i kryptovaluta.

Wework VD Sandeep Mathrani menade: ”Wework har alltid varit i framkant inom innovativ teknik och hittat nya sätt att stödja våra medlemmar. Det är bara meningsfullt för oss att utöka möjligheten vi erbjuder genom att lägga till kryptovaluta som en accepterad betalningsform för våra medlemmar. ”

Softbank Group International VD och Wework-ordförande Marcelo Claure kommenterade:

Cryptocurrency hjälper till att bygga en starkare global ekonomi och Weworks tillkännagivande visar företagets engagemang inte bara för innovation utan också för att vara ett globalt fokuserat företag.

Vad tycker du om att Wework kommer in i krypto? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Travel Giant Webjet (WEB: ASX) går in i krypto genom en aldrig tidigare skådad $ 4,1 miljoner affär med LockTrip.com – Sponsrade Bitcoin News

Bitcoinguide

Detta Bitcoin-mått säger att Bull Market kanske snart är över

Bitcoinguide

Varför steg XCM 1400% i år?

Bitcoinguide