Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Snoop Dogg kommer att auktionera sin första NFT-samling, är toppen i?


Snoop Dogg kommer att auktionera ut sin första NFT-samling, med titeln “A Journey with the Dogg”, via Crypto.com. På senare tid har en massa musiker och kändisar hoppat ombord på NFT-vagnen. Ska detta ses som en indikator på en fortsatt tillväxt? Eller vill de tjäna pengar medan det går bra?

Snoop är ombord med den digitala eran

Snoop Dogg var en av få konstnärer som kom från G-funk-eran från början av 90-talet som fortfarande finns kvar idag. Hela hans persona har förändrats under den tiden, men han är fortfarande en anmärkningsvärd figur i allmänhetens ögon.

I samband med Crypto.com kommer Snoop Dogg att sälja denna fredag ​​den 2 april, klockan 16:00 PT endast i 24 timmar. Det finns åtta bitar i begränsade mängder som samlar Snoop Doggs tidiga minnen. Ett originalt spår säljs också.

En del av intäkterna går till nya artister i kryptorummet, liksom Snoop Doggs ungdomsfotbollsliga. Kommenterade försäljningen sa Snoop Dogg att detta representerar ett sätt att få kontakt med fans. Han berömde den innovativa aspekten av NFT och sa att han är ombord med tekniken.

”Jag har sett spelet förändras genom åren från analogt till digitalt och jag är alltid gladare när tekniken låter fansen få kontakt med artisterna. NFT är en fantastisk innovation och det är en ära att göra mitt första släpp med Crypto.com/NFT. ”

Crypto.com är främst känd som en betalnings- och utbytesplattform. Förra veckan lanserade företaget sin förflyttning till NFTs som levererade unikt innehåll från kända artister, musiker, idrottare och sportpersonligheter.

Bubble Warning Over NFT Mania

Snoop Dogg är inte den enda A-listmusiker som säljer NFT. The Weeknd tillkännagav också en NFT-försäljning i helgen. Till salu är visuella konstverk tillgängliga under en begränsad tid och en 24-timmars auktion för ett unikt stycke som också har ett icke-släppt spår.

Kommenterar händelsen, The Weeknd sa att tekniken demokratiserar musikindustrin. Han tillade att NFT i musik snart skulle bli en integrerad del av hur saker görs i branschen.

”Blockchain demokratiserar en bransch som historiskt har hållits stängd av portvakterna.

Jag tänker bidra till den här rörelsen och kan se att den snart kommer att vävas in i musikindustrins mekanik. ”

Trots den positivitet som kommer både från Snoop och The Weeknd, har för dyrt NFT-konstverk tagit sin rättvisa andel av flak nyligen. Mike Winkelmann, som sålde de första 5000 dagarna för en häpnadsväckande 69,3 miljoner dollar, varnade för att kryptokonstverk fångas i en bubbla. Winkelmann blandade inte sina ord och sa att manien är utom kontroll.

“Det kommer att finnas ett ögonblick där vi inser att vi blev lite galna och tilldelade vansinnigt värde för skit.”

Han förutspår att de flesta bitar så småningom går till noll.

Ethereums dagliga diagram: NFT

Source: ETHUSD on TradingView.com

Source link

Related posts

Handlare söker säkerhet i SushiSwap (SUSHI) när Crypto Market förlorar 25 miljarder dollar

Bitcoinguide

OKEx lägger till PERP och ytterligare tre token för att ytterligare utöka sitt DeFi-erbjudande

Bitcoinguide

Bitcoin Mining-svårigheter skapar nya rekord, BTC Miners tar $ 1,5 miljarder i intäkter förra månaden – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide