Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Smoothy Listing på AscendEX – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande handelsplattform för digital tillgångar byggd av Wall Street-handelsveteraner, har meddelat noteringen av Smoothy Token (SMTY) under paret USDT / SMTY den 29 mars klockan 13:00 UTC.

Smoothy är ett nytt likviditetsprotokoll med en pool som specialiserar sig på tillgångar med samma säkerhet med låg kostnad nollslipning swapping och maximal ränteintäkter. Smoothys unika design gör att swap-förhållandet för samma backade tillgång kan fastställas till 1: 1. Smoothie är utformad för att göra gasavgiften 80% lägre än befintliga projekt och ger maximalt intresse för likviditetsleverantörerna.

Smoothy har utvecklats från grunden för att ta itu med problemen med befintliga protokoll. Smoothys mål är att erbjuda en pool för att byta alla polletter med, smidiga och raka swappar, låga gasavgifter, flexibilitet för att lägga till eller ta bort eventuella stablecoins, bättre likviditet, lägre glidning och bättre LP-tokenincitament.

Smoothy-token används för styrning av Smoothy-protokollet. Det kan också användas som säkerhet för att lägga till nya stavmynt och för att öka den mjuka vikten på en stallkoin.

Smoothy Finance samlar en grupp ledare och ingenjörer från toppteknologiföretag som Microsoft, Adobe, Google och Uber med omfattande ingenjörserfarenhet inom blockchain-utveckling.

Om AscendEX

Ursprungligen grundades 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande krypto- och digital tillgångsfinansiell plattform som tillgodoser både professionella och detaljhandelshandlare. Vår plats erbjuder fläck, futures, marginalhandel och satsningsprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknaders stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en jämn källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https: //ascendex.com

Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global

Telegram: https://t.me/AscendEX engelska

Medium: https://medium.com/ascendex

Om Smoothy Finance

Smoothy är ett nytt likviditetsprotokoll med en pool som specialiserat sig på samma backade tillgångar med låg kostnad för nollskridning och maximal ränteintäkt. Smoothie samlar en grupp ingenjörer från toppteknologiföretag som Microsoft, Adobe, Google och Uber med omfattande ingenjörserfarenhet inom blockchain-utveckling.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https://smoothy.finance

Twitter: https://twitter.com/smoothswap

Telegram: https://t.me/Smoothy_finance

Blogg: https://smoothy-finance.medium.com/


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Bitcoin glider 5% från senaste höjdpunkter mitt i Binance CFTC Probe Revelation

Bitcoinguide

Eiffeltornets icke-fungibla token har sålts för 38 ETH – Sponsrade Bitcoin News

Bitcoinguide

TeraBlock lanserar en AI-driven handelsautomation i partnerskap med Binance Cloud

Bitcoinguide