Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

SmartKey visar att det finns verkligt värde och nytta i NFT-token – Sponsrade Bitcoin News


NFT-tokens tar över investeringsscenen idag, med otroliga värderingar och alla typer av varumärken och stora artister som rusar in. På tekniksidan visar SmartKey att NFT-tokens kan användas för mer än bara spekulationer, vilket ger verkligt värde och nytta för värld. Projektet är nu noterat på KuCoin, med stöd för handel med SKEY från och med den 19 mars 2021.

SmartKey ger Blockchain-teknik till verkliga livet

SmartKey är en plattform som kopplar DeFi-revolutionen med verkliga objekt. Till skillnad från så många projekt inom fältet som lovar mycket men inte har något riktigt att visa för det, har SmartKey fungerande blockchain-teknik som redan används inte bara av företag utan också av statliga räddningstjänster för att rädda liv. Förra året gjorde det rubriker runt om i världen när staden Olsztyn i Polen använde blockchain-teknik för att effektivisera sina brand-, ambulans- och polislag och minskade kritiska svarstider – med SmartKey.

Den avancerade tekniken som driver SmartKey är avgörande för delningsekonomin under 2000-talet. Plattformen kombinerar Oracle II-generationens teknologi med Blockchain Of Things (BoT) -teknik – skapar digitala kontrakt som ger tillgång till specifika värden som uthyrning av kontor och hem, parkering och bildelningssystem. Kombinationen av dessa 3 tekniker skapar ett unikt smart kontrakt i form av en NFT-token som heter SmartKey som definierar reglerna för åtkomst till ett visst värde som hanteras av en IoT-sensor som ger åtkomst. NFT – SmartKey-avtalet är en IT-post för enheten och hanterar lås, sensorer, användarverifiering, pris, tid och många andra.

För enkla verkliga exempel, tänk på en bil som bara låses upp med en specifik NTF-symbol eller ett hotell där besökare kan låsa upp dörrar med en SmartKey-enhet, så IoT-sensorer loggar hur länge de har varit i rummet och laddat dem automatiskt. Systemet är så avancerat att det kan ge värde till kontraktet i form av att bestämma tidpunkten för tillgång till rummet, pris, bestämmer reglerna för användarverifiering, kan lägga till en insättning eller välja andra element som påverkar värdet, såsom väder, säsongsmässighet, som tas emot från ett Oracle.

Varför ska du investera i SmartKey?

SmartKey-tekniken kommer att skapa hundratals nya affärsmodeller som inte var tänkbara tidigare. Men du behöver inte starta ett smart stadsprojekt själv eller något liknande för att dra nytta av det – du kan redan nu delta i framgången. SmartKey-token (SKEY) är nu tillgänglig på KuCoin-kryptovalutaväxling, med stöd för handelsparet SKEY / USDT från och med den 19 mars 2021.

Teknologin litar på imponerande partners som: Teltonika, Ferguson, Chainlink, Geodb och Ferrum. Teltonika är ett företag som har sålt över 10 miljoner IoT-enheter och aktivt stödjer projektet, dess enheter används av över 1000 företag runt om i världen. Ferguson är ledande inom Smart Home-lösningar i Europa och de återstående projekten ger stöd för blockchain-processer, dvs. aktiva insättningar eller möjligheten att geolokalisera blockchain-poster.

Många anhängare av SmartKey-projektet tror att det har vad som krävs för att bli en av de 10 bästa kryptotillgångarna genom marknadsvärdering eftersom det har många saker som går åt det. Projektet har varit i drift sedan 2018 och skapades av ett erfaret team av entreprenörer från IoT- och Blockchain-branschen. Tekniken är faktiskt användbar i den verkliga världen idag och antalet potentiella planerade anpassningar är i tiotals miljoner för IoT-enheter.

Projektet har också liten konkurrens inom området: endast fyra projekt av 4000 som är listade på CMC eller Coingecko arbetar med en liknande teknik. Den har ett brett produktsortiment (Cloud, Business and Rental Apps, Rescue Solution, Wallet and Key Manager), ett snabbt växande community med över 50 000 användare och visade stabil tillväxt sedan det började handlas på en DEX. Det ledande projektet i segmentet, Chainlink, har nu ett marknadsvärde på över 12 miljarder dollar, så SmartKey-investerare har fortfarande många möjligheter att växa till liknande storlekar och bortom.

För att lära dig mer om SmartKey, gå till projektets webbplats och följ den senaste utvecklingen på Twitter och Telegram.


Detta är ett sponsrat inlägg. Lär dig hur du når vår publik här. Läs ansvarsfriskrivning nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Unicly levererar NFT-fraktionering genom att utnyttja Blockchains löfte

Bitcoinguide

Elon Musk säljer en NFT – Erbjuder värda miljoner dollar – Aktuella Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide

LiL Moon Rockets säljer ⅔ NFT på mindre än två veckor

Bitcoinguide