Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Smartbch-utvecklaren förklarar projektets potentiella metamaskfunktioner sett i naturen – Technology Bitcoin News


Under den första veckan i april rapporterade Bitcoin.com News om sidokedjeprojektet Smart Bitcoin Cash Project (Smartbch), eftersom samhället har varit väldigt glada över detta nya företag. Smartbch syftar till att ansluta Ethereums EVM- och Web3-API: er till en smart sidokedja byggd med Bitcoin Cash-nätverket. Den 7 april 2021 intervjuades Smartbchs ledande utvecklare Wang Kui av Satoshis Angels grundare Cindy Wang och han förklarade de många fördelarna som Smartbch kommer att ge för kryptoekosystemet.

Smartbch: Maximera TPS med Bitcoin Cash

Det finns många anledningar till att människor är hausse om bitcoin-kontanter (BCH), eftersom den digitala tillgången har behandlat fler transaktioner per dag än BTC sedan februari. Dessutom, förespråkare som internetentreprenör, Kim Dotcom har berättat för världen om de många fördelarna som BCH har att erbjuda. Dotcom planerar att utnyttja BCH för sin applikation för intäktsgenerering K.im. Dessutom har BCH-supportrar varit glada över det decentraliserade finansieringsprojektet (defi) Anyhedge och den icke-vårdplattformen Detoken.

Maximera TPS: Smartbch Developer förklarar projektets potentiella metamaskfunktioner sett i naturen

Men ett nytt tillkännagivande på senare tid har BCH-fans talat om en sidokedja som kommer att ansluta till Ethereum på ett mycket billigt sätt, eftersom det utnyttjar Bitcoin Cash (BCH) blockchain. Smart Bitcoin Cash Project eller Smartbch är en unik Ethereum- och Web3-kompatibel sidokedja som planerar att göra genomströmningen så stor som en miljard gas var 15: e sekund. Den här veckan diskuterade projektets ledande ingenjör Wang Kui Smartbch-projektet med Cindy Wang, en av grundarna av Satoshis änglar samt en kryptopedagog och författare.

Maximera TPS: Smartbch Developer förklarar projektets potentiella metamaskfunktioner sett i naturen

Wang Kui säger att Smartbch-projektet kom samman organiskt och sedan mitten av 2018 har han arbetat med metoder för att maximera TPS (Transaktioner per sekund). Under andra halvan av 2020 sade Wang Kui att han tänkt på ett sätt att maximera TPS och efter att ha diskuterat lösningen med kollegor, “beslutade de att leverera [his] forskningsresultat genom att lansera Smartbch. ” Anledningen till att Bitcoin Cash (BCH) valdes är på grund av blockstorlekens kapacitet och nätverkets anpassning till Satoshis vision.

”Den främsta anledningen till att välja [Bitcoin Cash] är att den har stora block, ”betonade Wang Kui. ”Baserat på min yrkesmässiga bakgrund och arbetserfarenhet tycker jag att optimeringsåtgärder bör vidtas för att ge fullständigt spel åt själva datasystemets förmåga. På engelska kallar vi det ‘brute force’. Men Ethereum föredrar “subtila” sätt som skärning, lager2. Jag är en stor anhängare av [Bitcoin Cash], och jag tror att det är mest i linje med den ursprungliga visionen för Satoshi, som är att “tjäna så många människor som möjligt”, insisterade utvecklaren.

Decentralisering: En av de största fördelarna med Bitcoin Cash

Ryktet säger att Bitmains Jihan Wu har några band till projektet men Wang Kui betonade att Smartbch är mer ett samhällsarbete.

”Du kan säga att Binance Smart Chain (BSC) tillhör CZ eller Binance. Men du kan inte säga att Smartbch tillhör Jihan Wu eller Matrixport, ”sade Wang Kui till Satoshi’s Angels grundare. ”Så småningom skulle jag vilja att Smartbch skulle vara ett projekt för hela BCH-communityn. För närvarande är det fortfarande mycket litet och många tekniska beslut beror på mina egna beslut. Detta är också naturligt eftersom Linus Torvalds fattade beslut i de tidiga dagarna av Linux. ”

Maximera TPS: Smartbch Developer förklarar projektets potentiella metamaskfunktioner sett i naturen
Programvaruutvecklare Josh Ellithorpe visar människor på den sociala medieplattformen Noise.cash hur Smartbch kan ansluta till Metamask.

Cindy Wang frågade också Wang Kui om fördelarna med att driva decentraliserade finansieringsprojekt och icke-fungibla token (NFT) tillgångslösningar med Bitcoin Cash (BCH).

”Det finns två stora fördelar [to utilizing Bitcoin Cash]”, Sade Wang Kui. ”En är det [Bitcoin Cash] är helt decentraliserad. För dem som tror på decentralisering tror jag inte att de vill att deras NFT-verk ska ha en tät förbindelse med vissa företag. Den andra är hög TPS. Smartbch gafflade inte bara från Ethereum som Heco och BSC gjorde. De erbjuder billiga gasavgifter i ett tidigt skede, men när transaktioner ökar eller token-priset växer kommer de att få höga avgifter som Ethereum, ”tillade Wang Kui.

Smartbch-utvecklaren sa vidare:

Detta kommer inte att hända med Smartbch. När trafiken växer kommer vi att använda optimeringsprogramvaran i en “brute force” -stil för att uppnå “höga transaktioner, men låga avgifter”. Ethereum försöker lösa höga gasavgifter på subtila sätt som skärning och uppsamling. Men jag tror att en enda kedja kan göra höga prestanda med bättre användbarhet, interaktion och användarupplevelse.

Satoshi’s Angels grundare frågade också Smartbch-utvecklaren om laget kände sig pressat av de förväntningar som BCH-samhället kan ha om projektet. Wang Kui sa “lite”, men till honom och Smartbch-teamet “det handlar inte om att oroa mig för min personliga berömmelse.” “Det handlar mer om hur vi fick mycket varmhjärtad hjälp från samhället och vi vill inte göra dem besvikna”, avslutade utvecklaren.

Efter att projektet startade kunde användarna göra det starta ett privat testnät med en enda nod. Dessutom hade mjukvaruutvecklaren Josh Ellithorpe visat BCH-communityn hur han kopplade Smartbch till den populära Metamask-plånboken. Ett stort antal BCH-supportrar ser enorm potential i Smartbch-projektet och det har varit ett trendigt ämne på senare tid inom BCH-samhället.

Bitcoin.com News-läsare intresserade av att kolla in intervjun med Smartbch-utvecklaren Wang Kui och Satoshis Angels grundare Cindy Wang i sin helhet läs konversationen här på den BCH-drivna bloggwebbportalen read.cash. Cindy Wangs intervju med Wang Kui fick 1 081 dollar i bitcoin-kontant (BCH) -tips på read.cash-plattformen efter att artikeln publicerades.

Vad tycker du om Smart Bitcoin Cash Project (Smartbch)? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

bitcoin cash, bitcoin cash BCH, Blockchain, Cindy Wang, decentraliserad finansiering, DeFi, ETH, Ethereum, EVM, nft, Satoshi’s Angels, Smartbch, Smartbch ETH, Smartbch-projekt, Smartchain, teknologi, Wang Kui, Web3

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Noise.cash, Smartbch, Cindy Wang, Satoshi’s Angels, read.cash,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Den indiska regeringen kräver nu att företag ska avslöja innehav av kryptovaluta – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide

PancakeSwap godkänner bränning för CAKE Varför det kan vara bullrigt

Bitcoinguide

Dogecoin Nears All-Time Highs, Price lanserar högre efter Elon Musks ‘Dogefather’ SNL Tweet – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide