Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Smart Bitcoin Cash-projektet lyfter fram innovativ sidokedja – Teknik Bitcoin News


På torsdag introducerades Bitcoin Cash-förespråkare på en ny webbplats som innehåller ett projekt som heter Smart Bitcoin Cash eller kortfattat Smartbch. I huvudsak är projektet en sidokedja för Bitcoin Cash som är kompatibel med Ethereums EVM och Web3 API, vilket innebär att människor snart kommer att kunna utnyttja decentraliserade applikationer (dapps) utan att betala mycket pengar för transaktionsavgifter.

Bitcoin Cash Fans introducerades till ett unikt Ethereum och Web3-kompatibelt sidokedja

I skrivande stund är Ethereum den dominerande kedjan när det gäller Web3-applikationer och decentraliserad finansiering. Eteravgifter (ETH) för att interagera med en Web3-kompatibel dapp eller någon typ av smarta kontrakt kan dock vara mycket dyra idag. Smartbch-projektet syftar till att förändra allt detta och skaparna planerar att göra genomströmningen så stor som en miljard gas var 15: e sekund.

Kraften i ETH och BCH: Smart Bitcoin Cash Project lyfter fram innovativ sidokedja

Den nya webbplatsen som heter smartbch.org säger att sidkedjan i huvudsak kommer att maximera genomströmningen av EVM- och Web3-verktyg. Webbplatsen ger en person en omfattande titt på vad Smart Bitcoin Cash syftar till att uppnå med en FAQ, dokumentation, community resurser och till och med jobb och bounties.

”Smart Bitcoin Cashs innovation ligger i bibliotek”, de kärnkomponenter som nämns i projektets vitboknoteringar. ”Istället för att uppfinna snygg konsensus och kryptografiska algoritmer, beslutade vi att anta en annan metod: att utveckla lågnivåbibliotek i syfte att helt avslöja hårdvarans potential, särskilt dess inneboende parallellitet. Vanliga användare och utvecklare är försedda med ett kompatibilitetsskikt som stöder EVM och Web3, så de optimerade lågnivån “nära metall” -biblioteken själva förblir dolda av detta lager av abstraktion. Under implementeringen använde vi kodnamnet “Moeing” som läggs till bibliotekens namn som prefix. “

Fem verktyg och många fördelar

Smartbch utnyttjade fem verktyg som kommer att vara till stor nytta för sidokedjans ekosystem. MoeingADS enskiktsarkitektur, den parallella exekveringsmotorn MoeingEVM, den applikationsspecifika MoeingDB-databasen, MoeingKV-lagring och MoeingAOT-kompilatorn för EVM. Projektets webbplats noterar att programmerare kan ”bygga en ny lekplats för Bitcoin Cash ekosystem och utvidga användarbasen.”

Smartbch kommer också att erbjuda:

  • EVM och Web3-kompatibla och har ett kort blockintervall för att stödja defi-applikationer.
  • Genomströmningen kommer att vara så stor som en miljard gas var 15: e sekund så att fler användare kan öva defi till en mycket låg kostnad.
  • Har utvecklats från grunden och består av flera lågnivåbibliotek som fullt ut utnyttjar hårdvarans potential, särskilt dess inneboende parallellitet.
  • Tjäna en extra belöning för Bitcoin Cashs gruvarbetare och innehavare, som kan välja Smart Bitcoin Cash-validerare med hashkraft respektive låsta mynt.
  • Utveckla pålitliga icke-förvaringsvägar tvåvägs knutna gateways, som kan stödja alla typer av sidokedjor av Bitcoin Cash för säker överföring av BCH dubbelriktat. Detta gör det möjligt för Bitcoin Cash att inkludera fler sidokedjor för ett rikare ekosystem.

Bitcoin.coms nyhetsdesk var den första som rapporterade om Ethereum och Web3-kompatibla sidokedja som kommer till Bitcoin Cash under den första veckan i mars. Naturligtvis älskade BCH-communityn på Reddit idén och många supportrar skrev en kommentar om projektet på r / btc.

”Vi arbetar med Smartbch-teamet och har en testnod igång. Bör ha Uniswap-avtalet att fungera i helgen, skrev en programmerare på forumet. Den första versionen av version 0.1.0 av Smartbch är nu tillgänglig och utvecklare kan hjälpa till att testa en dapp på Smartbch. Programmerare kan också ladda ner källkoden och starta ett testnät med en enda nod. Vid tidpunkten för publiceringen byter bitcoin cash (BCH) händer för 560 $ per enhet, en ökning med 2,3% under det senaste dygnet.

Vad tycker du om Smartbch-projektet och den Ethereum och Web3-kompatibla sidokedjan som kommer till Bitcoin Cash? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

BCH Miners, bitcoin cash BCH, dApps, DeFi, Ethereum, Ethereum (ETH), EVM, Moeing, MoeingEVM, sidechain, Smart Bitcoin Cash, Smart Contracts, Smartbch, Smartbch website, Web3

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Smartbch

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Microsoft undersöker sina Xbox-användare om att lägga till ett Bitcoin-betalningsalternativ i butiken – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide

Analytiker prognostiserar BTC-värden kommer att sträcka sig mellan noll och $ 600 000 – Bitcoin News

Bitcoinguide

Den andra upplagan av NFT Awards tillkännagavs, Intense Competition Expected

Bitcoinguide