Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Skybridge Capital-grundare förutspår $ 100 000 Bitcoin-pris i år på grund av ‘tung efterfrågan’ och minskat utbud – Marknader och priser Bitcoin News


Grundaren av kapitalförvaltningsföretaget Skybridge Capital, Anthony Scaramucci, har förutspått att priset på bitcoin kommer att uppgå till 100 000 dollar före årsskiftet helt enkelt på grund av utbud och efterfrågan. “Du har inte mycket utbud där ute och mycket stor efterfrågan,” sa han. Hans företag har för närvarande över en halv miljard dollar i bitcoin.

Skybridge grundare förväntar sig $ 100 000 Bitcoin före årsskiftet

Skybridge Capital grundare och verkställande partner Anthony Scaramucci pratade om hans förväntningar på priset på bitcoin och hans företags investering i kryptovalutan under en intervju med CNBC förra veckan.

Scaramucci räknar med att han ser en hård efterfrågan på bitcoin medan utbudet minskar, och priset på kryptovalutan kommer att fördubblas i slutet av året. Skybridge Capital grundare anmärkte:

Jag tror att vi ser 100 000 dollar i detta mynt före årsskiftet … Det är bara en utbuds- och efterfrågesituation. Du har inte mycket utbud där ute och mycket stor efterfrågan.

Bitcoins pris har klättrat snabbt och slog flera heltidshöjder under den senaste veckan. Kryptovalutan har redan vunnit nästan 76% sedan början av året. Dess börsvärde har överträffat 1 biljon dollar. I skrivande stund ligger priset på bitcoin på 56 575 dollar.

Efterfrågan på bitcoin har ökat snabbt, särskilt från institutionella investerare, som inte fanns under bitcoin-bull-run 2017. Enligt blockchain-analysföretaget Glassnode är dock 78% av bitcoinutbudet inte flytande. Företaget säger: “För närvarande klassificeras 14,5 miljoner BTC som illikvida och lämnar endast 4,2 miljoner BTC i konstant cirkulation som är tillgängliga för köp och försäljning.”

Scaramucci varnade enskilda investerare: “Saken är flyktig, och igen vill jag vara försiktig med enskilda investerare … Var försiktig.” När det gäller sitt eget kapitalförvaltningsföretag sa han:

Vi gillar det. Vi har över en halv miljard dollar i bitcoin just nu. Och uppenbarligen började vår bitcoinfond i december. Det är gjort ganska bra.

Skybridge lanserade sin bitcoinfond i december förra året med 25 miljoner dollar av sitt eget kapital. Fonden öppnade för externa investerare i januari och debuterade med 310 miljoner dollar. Scaramucci sa att hans företag “kunde vara en föregångare till en lavin av institutionella investerare på väg in”, eftersom order “byggdes upp från ett stort antal institutioner under första kvartalet 2021”.

Stora företag har nyligen skaffat upp bitcoins, inklusive Elon Musks Tesla, som köpte BTC för 1,5 miljarder dollar i januari. Andra stora företag som redan har investerat i bitcoin inkluderar Jack Dorsey’s Square Inc. och mega-försäkringsgivaren Massmutual.

Dessutom hade Nasdaq-noterade Microstrategy ackumulerat 70 784 bitcoins från och med den 27 januari och har slutfört ett konvertibelt sedelbjudande på 1,05 miljarder dollar för att köpa mer BTC. Ett stort antal bitcoins förvärvas också av investeringsfonder, inklusive Grayscale Bitcoin Trust och en rad bitcoin-börshandlade produkter (ETP) och bitcoin-börshandlade fonder (ETF).

Vad tycker du om Skybridge’s förutsägelse? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

$ 100K, Anthony Scaramucci bitcoin, Anthony Scaramucci crypto, Anthony Scaramucci cryptocurrency, bitcoin fund, Bitcoin Price, bitcoin price prediction, Skybridge, skybridge bitcoin, Skybridge Bitcoin Fund, Skybridge cryptocurrency

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Ethereum korrigerar kraftigt, varför ETH kan kämpa för att återkräva $ 1800

Bitcoinguide

NYDIG registrerar sig för en Bitcoin ETF, Morgan Stanley utsågs till en deltagare i SEC-arkivering – Bitcoin News

Bitcoinguide

BTC: s “Hands of Steel” – 37% av Bitcoins utbud har inte rört sig sedan 2017, 55% löst efter 2018 års botten – Economics Bitcoin News

Bitcoinguide