Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Skapare av Crypto plånbok Exodus-fil med SEC för $ 75 miljoner offentligt erbjudande »CryptoNinjas


Exodus Movement, Inc., ett Delaware-företag och skapare av programvaruplattformen Exodos med flera tillgångar för kryptoplånbok, lämnade den 26 februari 2021 offentligt sin preliminära erbjudandecirkulär för den potentiella försäljningen av upp till 75 miljoner dollar i klass A-stamaktier till till ett pris av $ 27,42 per aktie.

Exodus avser att genomföra det potentiella offentliga erbjudandet av klass A-stamaktier på följande transformativa sätt:

  • Prenumerationer på aktierna i stamaktier av klass A skulle göras antingen via mobil- eller stationära versioner av Exodus Wallet. Exodus Wallet finns för närvarande tillgänglig för nedladdning på Exodus webbplats, Apple iOS app store och Google Play store.

  • Prenumerationer på aktierna skulle betalas med Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) och USD Coin (USDC).

  • Inom nio månader efter kvalificeringen av erbjudandet räknar Exodus med att aktierna kommer att representeras av blockchain gemensamma aktietoken som skulle innehas i Exodus Wallet.

  • Securitize, Inc., ett Delaware-företag och registrerad transferagent, skulle vara transferagenten för aktierna i A-stamaktien.

Exodus grundar sig på värderingarna empowerment, frihet och transparens och har vuxit till att tjäna över en miljon aktiva användare med sina lättanvända applikationer för stationära och mobila enheter.

Med en investeringsplattform utformad för att emittera aktier i appen syftar Exodus till att underlätta demokratiseringen av finansiering och sträcka sig bortom den gamla ICO-token-modellen, så att användare kan bli investerare och faktiska ägare av Exodus på ett reglerat sätt.

”Vi tror att traditionella insamlingsmodeller i grunden är trasiga och gynnar de privilegierade framför allmänheten. Samtidigt som det var ett enkelt alternativ att samla in pengar via serie A, bestämde vi oss för en mer inkluderande väg som gör det möjligt för alla att investera direkt i Exodus i enlighet med vårt uppdrag att tillhandahålla en utgångsväg till hälften av befolkningen som för närvarande är beroende av traditionella finansiella system fram till 2030 Exodus har uppnått framgång genom att göra finansiering mer användarvänlig – våra användare kan redan enkelt lagra, skicka, ta emot eller utbyta kryptotillgångar via Exodus-plattformen med hastigheten för centraliserade kryptoutbyten utan risk eller regler för tredjepartsförvaring. Nu tar vi det ett steg längre och ger verkligen kontrollen tillbaka till användaren. Initiala mynterbjudanden har alltid lämnat investerare utan lagligt ägande och vi är redo att ändra det. Genom att bjuda in alla, inte bara ackrediterade investerare, att bidra till Exodus kan vi driva vår långsiktiga tillväxt. ”
– JP Richardson, grundare och VD Exodus

Den preliminära erbjudandecirkulären kan ses på SEC: s webbplats. Den preliminära erbjudandecirkulären är föremål för granskning och kvalificering av SEC.Source link

Related posts

Bitcoins nästa intressepunkter: $ 73 000 och $ 92 000, säger Michaël van de Poppe

Bitcoinguide

DeFi avkastningsoptimeringsapp ETHA Lend får säkerhetsrevisionsrapport från Certik »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Blockchain.com samlar in $ 120 miljoner i strategisk tillväxtrunda ledd av makroinvesterare »CryptoNinjas

Bitcoinguide