Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Skådespelerskan Mila Kunis avslöjar ‘Jag använder kryptovalutor’ efter att ha gått in i Bitcoin med Ashton Kutcher 8 år sedan – Featured Bitcoin News


Skådespelerskan Mila Kunis har avslöjat att hon och hennes man, Ashton Kutcher, började investera i bitcoin för mer än åtta år sedan. Hon trodde initialt att investera i bitcoin var “en hemsk idé.” Men nu använder hon kryptovalutor och sa att hon aldrig har varit lyckligare att ha fel.

Mila Kunis är glad att ha fel på Bitcoin

Den berömda film- och TV-skådespelerskan Mila Kunis, som är gift med skådespelaren Ashton Kutcher, pratade om bitcoin i The Late Show med Stephen Colbert på torsdag.

Hon förklarade att innan han gjorde en investering skulle Kutcher styra dem av henne. “Det bästa med honom är att han är riktigt smart med att inkludera mig i allt och se till att jag är medveten om allt som händer”, delade Kunis. Hon började träffa Kutcher 2012 och paret gifte sig i juli 2015. ”Han är också väldigt smart att veta att du ibland inte borde lyssna på din fru”, menade hon.

“Tidigt in i vår dejting kom två saker upp”, beskrev Kunis. De var Uber och Bitcoin. Efter att ha lyssnat på honom förklarat att Uber är “som ett taxiföretag men vem som helst kan köra hytten”, sa Kunis, “Det är den värsta idén någonsin.” När han bad henne att prova tjänsten, fick hon panik. ”Jag var som,” Du ska sätta mig i en bil med en främling? Vad är fel med dig?’ Jag var rasande på honom, ”minns hon.

När han lade upp tanken om bitcoin för henne sa Kunis: “Han satte mig ner och var som, ‘Hej, älskling, jag måste förklara den här saken för dig, säg om jag är galen.’ Han är som, ‘Det finns den här saken, det är som att bryta för pengar. Det kallas kryptovaluta. Och det finns det här företaget – det här är för åtta år sedan – “Det heter Bitcoin.” Hon fortsatte:

Jag var som, “Tja, jag tycker att det här är en hemsk idé”, och han gick, “Cool, vi investerar i det.” Så han lyssnade inte på mig. Jag menar, detta händer hela tiden.

Skådespelerskan bekräftade att hon och Kutcher gick in i bitcoin för mer än åtta år sedan och erkände att hon ursprungligen var orolig för att bitcoin inte var FDIC-försäkrad trots att Kutcher försökte övertyga henne om det.

Hon delade vidare att Kutcher skulle prata om vad som tycktes “så löjligt” för henne. Till exempel sa hon: “Varför skulle jag vilja sova på någons soffa och betala för den?” utropar:

Det är löjligt och ändå här är vi. Och jag Airbnb allt, jag Uber överallt, och jag använder kryptovalutor. Så gissa vad, jag har aldrig varit lyckligare att ha fel.

Vad tycker du om Mila Kunis kommentarer om bitcoin och kryptovalutor? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Rapport – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoins marknadsdominans glider till 50%, medan Ethereums värdering stiger högre – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide

Diagramjämförelse visar effektiviteten hos Bitcoin Digital Gold Narrative

Bitcoinguide