Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Singapore Crypto Exchange Bityard lanserar sin första globala handelstävling – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. Singapore kryptobörs Bityard kommer att starta sin första handelstävling före maj 2021 med upp till 60 000 Tether-prispott. Tävlingsregistreringen för varje lags kapten är nu öppen.

Eftersom vanliga kryptovalutor som Bitcoin och Ether har ökat gradvis i värde har fler och fler investeringsinstitut och större företag översvämmat till kryptomarknaden. Hittills har Bitcoin-tjurmarknaden inte visat något slut på slut, och vissa människor förväntar sig att Bitcoin ska slå $ 400K det här året. Den kontinuerliga tjurmarknaden ökar också antalet aktiva kryptoinvesterare, vilket är ett mycket bra tecken för många kryptobörser.

Bityard, ett Singapore-baserat kryptovalutaderivatutbyte, kommer snart att starta sin första globala handelstävling med upp till 60 000 USDT-prispott före maj 2021, och tävlingsregistreringen för varje lags kapten är nu öppen på Bityards officiella webbplats. De handelstävlingar som lanserades av kryptobörser skulle förbättra användarförvärvet för dessa börser och skulle också krydda handelsupplevelserna.

Dessutom är Bityard inte den första kryptobörsen som startar handelstävlingen. Förra året, Bybit, en annan stor kryptoderivat utbyte, enligt Coinmarketcap, höll en stor tävling – World Series of Trading (WSOT) med ett stort pris, som hade lockat mer än 12 000 globala handlare att delta i tävlingen.

Den här gången lanserar Bityard handelsspelet för globala kryptoinvesterare, särskilt nykomlingar, för att engagera fler människor i handeln med kryptotillgångar. Eftersom marknaden fortsätter att växa kommer det att finnas ett stigande antal investeringsföretag och detaljhandlare som kommer in i branschen, vilket ytterligare kommer att motivera kryptobörser som Bybit och Bityard att planera spännande handelshändelser för sina användare.


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Solana chockar björnen och tar ny ATH, syftar till $ 50?

Bitcoinguide

Veckovis decentraliserad börsvolym nära $ 20 miljarder, Uniswap fångar Lion’s Share, Pancakeswap-handel klättrar – Technology Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin.com Exchange för att lista XCUR, Token Behind Curate’s All-in-One Marketplace – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide