Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Simetria samarbetar med Algorand för att starta digital värdepappersutbyte i Israel »CryptoNinjas


Simetria, ett israeliskt digitalt värdepappersutbyte som snart lanseras med godkännande från lagstiftningen, meddelade idag ett partnerskap med Algorand, blockchain-teknikplattformen.

Algorand ger snabbhet, skalbarhet och transaktionsslutlighet som behövs för att överbrygga klyftan mellan traditionella finansiella erbjudanden och decentraliserade lösningar. Simetria kommer att bygga sitt digitala börs från grunden med Algorands blockchain-teknik för att göra det möjligt för företaget att skala internationellt.

Partnerskapet kommer på klackarna efter avslöjandet av Simetria grundare och VD Ziv Keinan förra veckan av demonstrationen av den nya DLT-baserade plattformen som tillåter privata företag att möta likviditet till förmån för sina anställda, grundare och VC. Privata företag och VC: er kan nu ombord illikvida tillgångar på Simetria och åtnjuta tillgång till kapital inklusive Owneras FinP2P globala nätverk av finansinstitut.

”Vi är glada över att samarbeta med Algorand för att genomföra vår vision på Simetria och ser fram emot hur vårt kollektiva arbete kommer att resultera i enorm potential i det digitala värdepappersområdet. Privata företag kommer snart att kunna notera digitala värdepapper för handel på Simetrias plattform för att få likviditet och skaffa kapital – allt på ett smidigt sätt i Algorands blockchain, som var specialbyggd för denna typ av användning. ”
– Adv. Ziv Keinan, Simetrias grundare och VDSource link

Related posts

NFT: Allt du behöver veta innan du köper och säljer

Bitcoinguide

Amber Group lägger till nya swap och tjäna funktioner på sin krypto mobilapp »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Crypto-fond KR1 gör investeringar i blockchain-dataprotokoll LazyLedger »CryptoNinjas

Bitcoinguide