Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Silicon Valley ‘Super Angel’ investerare Ron Conway säger att Crypto Economy är nästa möjlighet för flera miljarder dollar – Marknader och priser Bitcoin News


Den berömda Silicon Valley “superängel” -investeraren Ron Conway ser kryptoekonomin som nästa multitillion-dollar-möjlighet inom innovation. Silicon Valley-legenden liknar Coinbase med Google efter företagets börsintroduktion via en direkt notering på Nasdaq.

Crypto är nästa möjlighet på flera miljarder dollar inom innovation

Den legendariska investeraren Ron Conway, som ofta beskrivs som en “superängel” i Silicon Valley, diskuterade läget på kryptomarknaden och dess framtidsutsikter i en intervju med CNBC onsdag. Conway, en tidig investerare i Coinbase, liknar företaget med Google.

En amerikansk riskkapitalist och filantrop, som anses vara ”Godfather of Silicon Valley”, Conway har lagt mer satsningar på Internet-startups än någon annan i Silicon Valley. Han var en tidig ängelinvesterare i Google, Facebook, Twitter, Reddit, Paypal, Airbnb, Square och Pinterest för att nämna några.

När det gäller kryptomarknaden sa den berömda investeraren: ”Om du börjar längst upp i tratten. Titta på marknadsstorleken för kryptoekonomin. Förra året var det 778 miljarder dollar, på väg till över en biljon. Och kryptoekonomin är i sin linda. ” Han bekräftade:

Kryptoekonomin är nästa möjlighet på flera miljarder dollar inom innovation.

När det gäller Coinbase med sin enorma värdering som överstiger den börs som den är noterad på, sa han: “Om folk ser på storleken på möjligheten, så ser marknadsföringsgraden för dessa företag lite mer rimligt ut.” Coinbase värderades till så mycket som 100 miljarder dollar i sin offentliga debut.

”Vi är på en uppblåst marknad oavsett vad, så alla företag är värda ett ganska högt pris idag. När du tittar på kryptomarknadens storlek tror jag att de är analoga, ”beskriver Conway.

Coinbase är det nya Google, säger ‘Godfather of Silicon Valley’

Valutaväxlingsoperatören Coinbase börsades via en direkt notering på Nasdaq på onsdag. Detaljinvesterare hällde 57,35 miljoner dollar i företaget på sin börsdag, enligt Vandatrack, som övervakar detaljhandelns investeringsaktivitet i 9000 enskilda aktier och ETF i USA. Datakontrollföretaget uppskattar att Coinbases offentliga debut var den femte största när det gäller detaljhandeln för nynoterade aktier sedan 2017.

Med tanke på det stora antalet företag som staplar in i kryptoutrymmet, inklusive Square Inc. och Robinhood, frågades Conway vad som skiljer Coinbase och varför han tror att Coinbase till exempel är den nya Google och inte Yahoo.

”Det som verkligen skiljer Coinbase ut är att det är ett enda kryptoföretag … Alla dessa andra företag, krypto är ett tillägg. Coinbase är vad vi kallade ett crypto-first företag, och det fokus är det som gör dem till en marknadsledare, ”beskrev Conway och utarbetade:

Jag tror absolut att Coinbase är Google för kryptokonomin och öppnar denna enorma möjlighet för konsumenter.

Conway tror också att Coinbase redan har ett “stort varumärke” och “stort rykte” hos konsumenterna och tillägger att “De är den användarvänliga dörren till krypto.”

Håller du med Conway? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Coinbase, coinbase google, Coinbase IPO, crypto economy, Google, multitrillion dollar, möjlighet, ron conway, ron conway bitcoin, ron conway crypto, Silicon Valley, super angel investor

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Bitcoin är det bästa valet – Asset Manager Confident BTC tar honom “till toppen” i lagerutkaststävling – Bitcoin News

Bitcoinguide

Riskkapitalfonden Yolo investerar i digitala marknadsföringsspecialister eCartic – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Digital Asset Marketplace Apifiny Prime Beviljat FINRA mäklare-återförsäljarlicensgodkännande – Finans Bitcoin News

Bitcoinguide