Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Signal nämner Zcash, blixt som möjliga alternativ


Viktiga takeaways

  • Signal har publicerat en uppdatering om sina ansträngningar att implementera MobileCoin (MOBI) kryptovalutabetalningar.
  • Det tog upp en del av den kritik som kryptovalutan har fått, såsom höga avgifter och prisvolatilitet.
  • Det diskuterade också möjligheten till framtida kryptointegrationer som Zcash och Bitcoin via Lightning Network.

Dela den här artikeln

Signal meddelade förra veckan att man planerar att införa kryptovalutabetalningar. Nu har den publicerat ytterligare detaljer om dessa planer.

Mer än bara MobileCoin?

Förra veckan meddelade Signal stöd för MobileCoin (MOBI) -betalningar. Den kryptovalutan valdes för sin integritet och snabbhet, och på grund av Signal CEO Moxie Marlinspikes engagemang i den.

Dagens inlägg gör det klart att Signal har för avsikt att stödja mer än bara MobileCoin. Jun Harada, chef för tillväxt och kommunikation, noterade att teamet för signalutveckling kan “inkludera länkat stöd för befintliga separat byggda och underhållna kryptovalutaplånböcker.”

Harada uppmärksammade först sekretessmyntet Zcash, inget som trots att det “verkar initialt[s] som en bra passform, ”blockchain är inte tillräckligt snabb för att hantera Signals höga trafikbelastning i sitt nuvarande tillstånd.

Han uppmärksammade också Lightning Network, ett nätverk i andra lagret som är utformat för att hantera Bitcoin-betalningar med högre hastighet. Tyvärr säger Harada att installationskostnader och svaga integritetsgarantier innebär att Lightning är ett opraktiskt val för Signal.

Trots dessa klagomål är Signal fortfarande öppen för nya utvecklingar. ”Dessa projekt förbättras ständigt, och vi hoppas [they] fokuserar på att komma närmare att integreras, avslutade Harada.

MobileCoin möter kritik

Även om Signals beslut att införa kryptovalutastöd mottogs väl har valet av MobileCoin mött kritik.

Harada skisserade en del av den kritiken i dagens inlägg. Han noterade att användare har klagat på höga avgifter (0,60 USD per transaktion), brist på enkla på- och avramper samt MobileCoins prisvolatilitet. Han tog inte upp klagomål om centralisering och påstådd kodlån som togs upp förra veckan.

Oavsett dessa kontroverser verkar det som om Signal kommer att integrera MobileCoin och ta itu med sina problem innan det går vidare till att integrera andra populära mynt i sin app.

Ansvarsfriskrivning: Vid skrivandet hade denna författare mindre än $ 75 i Bitcoin, Ethereum och altcoins.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

EBay utforskar NFT och möjligen kryptobetalningar

Bitcoinguide

Binance Coin BNB nu tredje största kryptovaluta

Bitcoinguide

Social handelsplattform Enso Finance samlar in $ 5 miljoner i finansieringsrundan

Bitcoinguide