Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Shenzhen-noterade IKT-företag planerar att investera 155 miljoner dollar i Microbt Bitcoin Mining Hardware – Mining Bitcoin News


Ett Shenzhen-listat informations- och kommunikationsteknikföretag (ZTBC) har planer på att investera i bitcoin-gruvindustrin enligt ett nyligen meddelande. ZJBC säger att man strävar efter att spendera upp till 155 miljoner dollar på Microbt-tillverkade ASIC-gruvutrustningar.

Kinesiska IKT-företaget ZJBC investerar $ 155 miljoner i Microbt-hårdvara

Ett välkänt företag noterat i Shenzhen (SZSE) med 900 miljoner dollar i börsvärde, Zhongjia Bochuang (ZJBC) har samarbetat med Microbt, enligt företagets tillkännagivande som publicerades den 9 mars 2021. ZJBC är ett IKT-företag och planerar att spendera 155 USD miljoner med Microbt på specialiserad ASIC-gruvhårdvara. Microbts Whatsminer bitcoin-gruvutrustning har sett mycket efterfrågan på senare tid, och företagets Whatsminer M30S ++ (112TH / s) är den bästa ASIC på marknaden idag.

Regionalreporter Priyeshu Garg säger att företaget inte kommer att investera 155 miljoner dollar på en gång. En översättning av tillkännagivandet säger: “Skalan för det första året kommer att vara inte mindre än 20 000 enheter med det första partiet som ska levereras i maj 2021 med inte mindre än 2000 enheter.” Dessutom kommer Microbt och ZJBC också att ägna resurser åt saker som artificiell intelligens (AI) och edge computing. Garg beskriver också att ZJBCs styrelseordförande, Wu Ying, “var en av de största investerarna i Microbt” redan 2019. Zhongjia Bochuang förklarade denna information med Shenzhen Stock Exchange (SZSE) den 28 oktober 2019.

ZJBC-ordförande enligt uppgift en tidig investerare i Microbt

Nyheten följer också de senaste kryptoköpen från det börsnoterade kinesiska företaget Meitu, ett företag som lade till bitcoin (BTC) och ethereum (ETH) till sin balansräkning. År 2018 sa Garg att rapporter hade visat att ZJBC enligt uppgift tog in “50 miljoner yuan eller cirka 7,6 miljoner dollar” från bitcoin-gruvintäkterna.

ZJBC är ett av de sällsynta kinesiska företagen som är öppna om sina digitala valutasatser som Garg lyfter fram. ZJBC: s företagsansökan till Shenzhen Stock Exchange, ”skriver Garg. “Visade att knappt 3% av kapitalet är kopplat till kinesiskt statligt kapital, vilket visar en direkt koppling mellan den kinesiska regeringen och bitcoinbrytning”, tillade författaren.

Vad tycker du om att ZJBC investerar 155 miljoner dollar i företaget Microbt? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Bitcoin, Bitcoin (BTC), BTC, Kina, kinesiskt IKT-företag, digitala valutor, IKT-företag, ICT-företag, M30S ++, Microbt, gruvdrift, gruvdrift bitcoin, Mining BTC, Mining Crypto, Whatsminers, Wu Ying, Zhongjia Bochuang (ZJBC), ZJBC

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Här är varför Bitcoin-priset kan kämpa för att få fart över 57,5 ​​tusen dollar

Bitcoinguide

Gårdagens Bitcoin Selloff Saw Record $ 1,6 miljarder i likvidationer

Bitcoinguide

Bitcoin faller kraftigt efter mystisk BTC-överföring på 1 miljarder dollar till Gemini Exchange

Bitcoinguide