Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Sheesha Finance Liquidity Generation Power


Nyheter BTC är oftast en prisförutsägningsplattform. Efter att ha skrivit om den kulturella sidan av krypto i nära fyra år har jag kommit att lära mig en sak eller två om sambandet mellan ledare, gemenskap och pris.

Trots att jag inte har några kvalifikationer eller önskan att vara en prisförutsägare har jag fått fantastiska vänner här som det blir lättare att navigera i de projekt som har grunden rätt. Defi-bränningen är på, och jag är privilegierad att ha valt och accepterat titeln ‘Artistic Ambassador’ för Sheesha Finance.

Sheesha Finance är ett decentraliserat finansföretag grundat av Saeed Hareb Al Darmaki. Det starka teamet som samlats för att förverkliga detta företag har blivit kontrollerat av många samhällsmedlemmar och godkänt för att göra DeFi-berättelsen ännu mer intressant.

”VESA har visat sig vara ledande inom det digitala konstutrymmet, vilket inte är något som händer över natten. Han har arbetat outtröttligt på sitt hantverk i flera år, tjänat honom i Forbes och låtit honom arbeta med mycket berömda kryptoinfuencers. Vi är hedrade över att ha VESA som vår konstnärliga ambassadör, vägleda oss i beslutsfattandet om vilka artister som ska ta med sig i vårt ekosystem och arbeta med vårt samhälle för att utbilda och leverera kvalitetsinnehåll. ”- Saeed Al Darmaki

Kungens decentraliserade hjort

“Om det är olagligt för en man att klara sig själv, hur kan han då vara en människa i sig själv?” -Robin Hood

På tal om innehåll, här är en tanke och myt synlig i modern tid. Vi lever utan tvekan en oöverträffad tid i världshistorien med COVID. Trots retoriken ”Vi är i det här tillsammans” genom att de flesta passerar låsningsreglerna fortsätter de att få sina lönecheckar, eftersom de önskar de väl som inte har sådan tur. Hjorten har hävdats av kungen och lämnar de flesta med att jaga kaninkött.

Även om detta kan kännas som en välsignelse för veganer, påverkas den gröna försörjningskedjan lika mycket, och det är en konstig ökning av tilläggspriser och grönkål nyligen. På detta sätt beaktas kanske inte alla hälsorisker som detta medför oss. För det problemet erbjuder krypto- och DeFi-rymden människor friheten att välja de risker de tar. Defi-rummet är en fortsatt utveckling av kraften på internet och gratis utbildning för dem som väljer det istället för det senaste avsnittet av reality-tv.

Det är därför jag tror att det som COO Benjamin Leff har att säga här har betydelse.

Det som uppmuntrar mig mest med Sheesha Finance är den unika modellen vi har designat som gör det möjligt att exponera för de bästa DeFi-projekten genom partnerskap och belöningar till våra intressenter. Många av dessa partnerskap kommer från direkta relationer med Sheesha Finance-teammedlemmar och rådgivare. Genom att samarbeta med så starka projekt kommer våra medlemmar att få meriter. Med tiden kommer vi att förvandla vårt projekt till en decentraliserad autonom organisation (DAO) som lämnar beslutsfattandet till vårt samhälle! – Ben Leff

Det finns ingen stängd förförsäljning, toppbelöningar eller hierarki förutom förstahandlare. Det är utformat för fri vilja att delta för dem som kan, och alla är välkomna att gå med i samhället.

När det gäller att pröva projektet ordentligt och den rådgivande sidan för OG, här är några ord av den enda Mr.James Bowater, Londons kryptoinsider.

Jag var mycket imponerad av teamet bakom Sheesha Finance. Faktum är att Saeed Al Darmaki är medlem i några av mina WhatsApp-gruppgrupper. Naturligtvis känner du Ben Leff som jag fick reda på på grund av hans arbete med Brittany Kaiser. Att känna andra människor i DeFi-rymden som mina goda vänner Stani Kulechov och Julien Bouteloup, en sak som jag vet som är väsentlig är sanningen och säkerheten i kodningen av smarta kontrakt och så den sista delen av min beslutsprocess var att vara nöjd med granska. Jag var mycket glad över att ta reda på min goda kompis Hartej Sawhney från Zokyo.io gjorde inte bara granskningen (som Sheesha klarade med glänsande färger) utan gick också med i det rådgivande teamet. Sedan jag gick med i Saeed har några andra välbekanta och vänliga ansikten kommit ombord – i stort sett ett fantastiskt team för ett fantastiskt projekt som jag är glad att stödja. – James Bowater

Som min första uppskattning gjorde jag denna NFT, som kommer att ges som en begränsad till tidig investerare gåva. Blockkolet som sheesha flytande rök från berättar en berättelse om mild kraft. I samarbete med temperaturerna är vatten det mest anpassningsbara av ämnen vi känner till. Det är känt att ge rätt förutsättningar för livet, varhelst det dyker upp.

Arbete: Community Drive
Mixed media digital NFT
För Sheesha Finance av VESA

Det sista men kraftfulla citatet i dag är av Matthew Armstrong från Royale Finance.

”Partnerskapet med Sheesha Finance är oerhört viktigt för oss. Det ger den välbehövliga distributionsstabiliteten som saknas i de flesta DeFi-ekosystem idag. Detta ömsesidigt fördelaktiga partnerskap hjälper Sheesha att utöka sina nätverkspartners och nå samtidigt som Royale-nätverksdeltagare får en intressant investeringsväg genom Sheeshas likviditetsgenereringsevenemang. ” -Matthew Armstrong

För en ytterligare djupdykning, kolla in den här Medium-artikeln om Sheesha Finance.

Jag reser snart tillbaka till Dubai för att träffa några gamla vänner och även skapa nya. Kan inte vänta med att känna den ökensolen i mitt ansikte.

Under tiden önskar jag er välsignade insatser.

VESA
Crypto Artist
Alla länkar till fysiska, NFT och mer nedan
http://linktr.ee/ArtByVesaSource link

Related posts

‘Bitcoin är ett av de mest miljövänliga finansnäten’ – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide

En valutamäklare överför 1200 BTC tillhör Mirror Trading International till en sydafrikansk likvidator – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide

Binance avbryter uttag av Ethereum och ERC-20-token innan kursen snabbt går tillbaka – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide