Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Shark Tank’s Mark Cuban Says Ethereum ‘Is Clestest Crypto We Have to a True Currency’ – Bitcoin News


Miljardärinvesteraren och tv-personligheten, Mark Cuban, gjorde nyligen en intervju om det senaste avsnittet av en podcast och diskuterade långt om kryptotillgångar. Kubanska säger att hans kryptovalutaportfölj är 60% bitcoin, 30% eterum, och resten är tillägnad kryptor med mindre cap.

Mark Cuban delar sina kryptoportföljtilldelningar

Mark Cuban är en välkänd investerare, en av värdarna på Shark Tank, och ägare av National Basketball Association (NBA) Dallas Mavericks. I flera år har kubaner och några av hans andra värdar i Shark Tank diskuterat kryptovalutor och huruvida de är en bra investering eller inte.

Under den första veckan i februari berättade kubanska aktiehandlare att bitcoininnehavare var ett bra exempel att följa. I mars berättade kuban för guldfel Peter Schiff att bitcoin var bättre än guld. Emellertid har kubanska också varit skeptiska och har också kritiserat kryptoindustrin vid ett fåtal tillfällen.

Till exempel, i slutet av 2020, förklarade kubanska att bitcoin (BTC) var en butik av värde (SoV) men också bär en viss iver. “Det är en butik med värde som guld som är mer religion än en lösning på något problem”, uppgav kubanska.

Den här veckan berättade Shark Tank-värd för världen sina tilldelningar i termer av sin kryptovalutaportfölj och diskuterade eter (ETH) ganska mycket. “60% bitcoin, 30% Ethereum och 10% resten”, betonade kubanska när han förklarade sin kryptoportfölj på “The Delphi Podcast.”

Kubanska ser på ethereum (ETH) som en valuta i motsats till bitcoin (BTC). “[In 2012] folk sa att bitcoin är en valuta, och jag är som: ‘Det kommer bara inte att fungera.’ Men hela tiden sa jag att det var en värdebutik där priset kommer att stiga om priset kommer att höjas om det var ett bättre alternativ än guld på grund av dess algoritmiska knapphet, “betonade kubanska under hans intervju.

Kuban betonade:

[Bitcoin is] ett bättre alternativ till guld, och det kommer att fortsätta [to be]. Det är därför jag äger bitcoin och varför jag aldrig sålde det.

Ethereums smarta kontrakt, NFT och Defi förändrade spelet

Ethereum är å andra sidan enligt Kubans uppfattning den närmaste kryptotillgången att vara en valuta. Kubanska säger att Ethereums smarta kontrakt, defi och NFT var en spelväxlare.

“Det som verkligen förändrade allt var smarta kontrakt”, insisterade kubanska. ”Smarta kontrakt kom och det skapade defi och NFT. Det var det som förändrade spelet. Det var det som gjorde mig upphetsad. Därför är det ungefär som internet, ”beskriver Kuban. Han tror att Ethereum är “anpassningsbart över tiden” på grund av mängden öppen utveckling som sker i kedjan.

Kuban avslutade:

Det är mer livlikt, och så har jag också mycket Ethereum. Jag önskar att jag hade köpt den tidigare, men jag började köpa den för fyra år sedan, helt enkelt för att jag tycker att det är närmast en riktig valuta.

När det gäller de övriga 10% av mynten har kubanska ännu inte avslöjat dessa kryptotillgångar men tillade att “det finns inget som jag bara är på, förutom bitcoin och eterum, som jag ser på som en motsvarande investering.” Han noterade också att han har köpt ett mynt eller två bara för att testa tekniken och för att få erfarenhet.

“Det finns lite [tokens] Jag [buy] för skojs skull, vissa gör jag för [the] erfarenhet eftersom jag bara vill lära mig, säger kubanska.

Vad tycker du om Mark Cubans åsikt om bitcoin och ethereum? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

BTC, ETH, Ethereum, Ethereum (ETH), Ethereum Mark Cuban, Mark Cuban, mark cuban bitcoin, mark cuban btc, mark cuban crypto, mark cuban cryptocurrency, mark cuban eth, Shark Tank, shark tank bitcoin

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Fidelity gäller lansering av Bitcoin ETF mitt i accelererande institutionell efterfrågan på BTC – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide

Vinnaren tar ut $ 160 000 från Bitcoin.com-spel med en 13 870 gånger multiplikator – marknadsförda Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide

Microstrategy ökar upp 262 Bitcoin, Treasury innehar 91K BTC till i genomsnitt 24K $ per mynt – Bitcoin News

Bitcoinguide