Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Shark Tanks Kevin O’Leary säger att ‘Bitcoin alltid kommer att vara guldet’, med hänvisning till intresse från ‘alla typer av institutioner’ – Featured Bitcoin News


Shark Tank-stjärnan Kevin O’Leary, även känd som Mr. Wonderful, säger “Bitcoin kommer alltid att vara guldet” och överträffar andra kryptovalutor, som ethereum, på lång sikt. Han sa “det finns intressen som tas ut från alla typer av institutioner” för bitcoin.

Kevin O’Leary Bullish på Bitcoin

Kevin O’Leary delade sina tankar om bitcoin och eter i en intervju med CNBC onsdag. Medan han erkände att eter har presterat bra nyligen, insisterade O’Leary:

Bitcoin kommer alltid att vara guldet.

Ordföranden för O’Shares ETF: s tillade att “Ethereum alltid kommer att vara silver,” men betonade, “det är inte nödvändigtvis en dålig sak.” Han nämnde inte andra kryptovalutor vid namn.

Medan man noterar att det finns en potentiell uppgång för Ethereum när den övergår till en ny modell, tror Shark Tank-stjärnan att Ethereum främst kommer att “användas som en form av spårnings- och betalningssystem.” O’Leary påpekade dock att Ethereum 2.0 har potential att vara “mycket mer grön när det gäller hur mycket energi som krävs för att skapa det.” Ändå insisterade han på att det aldrig kommer att gå över bitcoin. ”Kommer det någonsin att ta bitcoin? Nej, bekräftade han.

O’Leary avslöjade i februari att han hade fördelat 3% av sin portfölj till bitcoin efter att kanadensiska tillsynsmyndigheter godkände bitcoin-börshandlade fonder (ETF). Han förklarade att bitcoin-förespråkare ser kryptovalutan som digitalt guld och en säkring mot inflation som kommer att uppskattas över tiden.

Mr. Wonderful utarbetade:

Nu visar bitcoin att nya toppar nästan varje vecka visar att det finns intressen som tas ut från alla typer av institutioner som nu försöker lista ut: Är det en valuta? Är det en tillgång? Är en fastighet? … Det ger dig en uppfattning om det institutionella och individuella intresset.

I början av denna månad sa O’Leary att han bara är intresserad av att köpa “rena” bitcoins som utvinns på ett hållbart sätt i länder som använder ren energi, inte “blodmynt” från Kina.

Håller du med Kevin O’Leary? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Man erbjuder att köpa 111 Tesla Model 3s om Elon Musks företag accepterar Bitcoin Cash för betalningar – Aktuella Bitcoin News

Bitcoinguide

Kim Dotcom insisterar på att “ Bitcoin Cash kommer att tjäna massmarknaden ”, kritiserar BTC-avgifter, svarar Elon Musk – Bitcoin News

Bitcoinguide

Sydafrikanska Crypto Exchange upphör med verksamhet mindre än en månad efter att BTC-uttag har stängts av – Utbyten Bitcoin News

Bitcoinguide