Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Shark Tanks Kevin O’Leary kommer bara att köpa “rena” bitcoins – säger att institutioner inte kommer att köpa “blodmynt” från Kina – Finance Bitcoin News


Kevin O’Leary, aka Mr. Wonderful, säger att han bara kommer att köpa “rena” bitcoins som bryts på ett hållbart sätt i länder som använder ren energi. Han säger att institutionella investerare är oroliga över var bitcoins bryts och inte kommer att köpa “blodmynt” från Kina.

Rena Bitcoins mot ‘Blood Coins’

Shark Tank-stjärnan Kevin O’Leary talade om en framväxande utmaning med bitcoin-investering för institutionella investerare och ren energi i en intervju med CNBC på måndagen. “Vad som verkligen framstår som lite av ett problem” angående bitcoininvestering för institutioner oroar var mynten bryts, började han.

”Vi har efterlevnad av stora institutioner. Vi har förbund kring hur tillgångar görs, om koldioxid förbränns, om mänskliga rättigheter är inblandade, om de är gjorda i Kina, ”beskrev han och utarbetade:

Alla dessa frågor … har nu kommit i förgrunden för bitcoin. Institutioner kommer inte att köpa mynt som bryts i Kina, mynt som bryts med kol för att bränna för el, mynt som bryts i länder med sanktioner mot dem.

“Helt plötsligt finns det denna enorma efterfrågan på jungfru mynt med dess härkomst,” fortsatte han.

O’Leary, som en gång kallade bitcoin “skräp” och en “gigantisk ingenting burger”, avslöjade i februari att han har investerat i bitcoin efter godkännandet av några bitcoin-börshandlade fonder i Kanada. Han avslöjade också att han satte 3% av sin portfölj i kryptovalutor.

“Efter att jag förklarade intresse för att få en viktning på 3% blev jag översvämmad av institutioner och sa” vänta en sekund köper du blodmynt från Kina? “, Utropade O’Leary. “Vem visste att det var ett problem.”

Han noterade att han måste hantera denna fråga dagligen. “Jag köpte några mynt och alla frågar varifrån kom det,” sa han vidare. Han noterade att han nu personligen arbetar för att se till att varje mynt han äger är kompatibelt och investerar i gruvarbetare som kan göra det, betonade Shark Tank-stjärnan:

Så nu köper jag inte mynt om jag inte vet var det bryts, när det bryts, härkomst. Inte i Kina. Inget blodmynt för mig.

O’Leary fortsatte: ”Jag tycker att det är en riktig tillgångsslag. Och nu måste du skilja vad du äger. Det är ganska anmärkningsvärt eftersom vi fortfarande befinner oss i ett handelskrig även med Biden-administrationen med Kina. Kina bryter ut det mesta av myntet och institutionerna vill inte äga det, inte bara för koldioxidfrågan utan också för mänskliga rättigheter. ”

Noterar att “Det här är ett riktigt intressant problem, ” Mr. Wonderful noterade:

Jag ser under det kommande året eller två två typer av mynt. Blodmynt från Kina, (och) rent mynt utvinns hållbart i länder som använder vattenkraft, inte kol … Jag går på sidan av rent mynt.

Vad tycker du om att Kevin O’Leary säger att han bara kommer att köpa rena bitcoins? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

blodmynt, rena bitcoins, rena mynt, GRÖN energi, mänskliga rättigheter, kevin o’leary, kevin o’leary bitcoin, kevin o’leary-kryptovaluta, sanktioner, Shark Tank, handelskrigsporslin, jungfru mynt

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Bitcoins priskonsoliderar, Elon Musk Tweet skickar Dogecoin Surfing, Filecoin Surges – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide

Trösklar för valideringsinträde på nedgången som molnbaserade utmaningar – Technology Bitcoin News

Bitcoinguide

Att sälja oregistrerade värdepapper är ett smink

Bitcoinguide