Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Shark Tanks Barbara Corcoran förespråkar att bli rik genom att investera i fastigheter, inte kryptovalutor – Aktuella Bitcoin-nyheter


Shark Tank-stjärnan Barbara Corcoran, entreprenören som förvandlade ett $ 1000-lån till ett miljarder dollar fastighetsimperium, säger att hon kommer att bli rik genom att investera i fastigheter, inte kryptovalutor. Den amerikanska investeraren tar varje extra krona hon har och lägger den i fastigheter och betonar att hon blir rik och långsam på detta sätt.

Investera i fastigheter kontra kryptovaluta

Fastighetsentreprenören Barbara Corcoran delade sin syn på kryptovaluta och bitcoin i en intervju med TMZ den här veckan när han var ute och gick på Union Square i New York City.

Corcoran är den amerikanska investeraren som är känd för att bygga ett miljarder dollar fastighetsimperium med bara ett $ 1000-lån. Hon är också en stjärna i den populära ABC-tv-showen “Shark Tank” och författaren till bästsäljarboken “Shark Tales: How I Turned $ 1000 into a Million Dollar Business.”

För det första frågades hon om “Cryptocurrency är all raseri just nu.” Hajtankstjärnan svarade genast: ”Naturligtvis.”

Med tanke på att hon är en gammalskolainvesterare, frågades Corcoran om hon tycker att investerare bör komma in i kryptovalutor just nu.

”Jag har så många smarta affärsgrabbar jag känner som har hoppat på det och vill ha mig med på tåget. Jag gör inte. Jag tar varje krona jag har lagt extra på fastigheter. Det är ett långsamt sätt att bli rik, ”förklarade hon och utarbetade:

Jag vet att jag blir rik och långsam genom att investera i fastigheter.

Under tiden har hennes Shark Tank-stjärnor, Kevin O’Leary och Mark Cuban, omfamnat kryptovalutor. O’Leary har lagt 3% av sin portfölj i bitcoin och eter och vill också investera i företag som producerar “rena” bitcoins. Tidigare denna månad förklarade han att han inte kommer att köpa ”blodmynt från Kina”.

Kubanska sa i mars att bitcoin är bättre än guld. Hans NBA-team, Dallas Mavericks, har accepterat meme-kryptovalutan dogecoin för biljetter och försäljning av varor. Han har en portfölj med bitcoin, ethereum och andra kryptovalutor och har investerat i företag i kryptomiljön.

Håller du med Barbara Corcoran om att fastigheter är en bättre investering än kryptovaluta? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Varför tidigare OCC-chef tycker att Bitcoin är starkare än US-dollar

Bitcoinguide

‘Big Short’ investerare Michael Burry varnar för att regeringar kan ‘squash’ Bitcoin – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide

Varför Bitcoin-priset kunde komma till nya ATH över $ 50K

Bitcoinguide