Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

ShapeShift lanserar decentraliserad börshandel på sin webbplattform »CryptoNinjas


ShapeShift, en utbytesplattform för utbyte av kryptovalutor, meddelade idag att den har möjliggjort kedjebyten genom THORChain och Ethereum-baserad DEX-handel på deras webbplattform.

Dessa funktioner har tidigare gjorts tillgängliga i ShapeShifts mobilapp, och nu öppnar den webbaserade funktionaliteten ETH och ERC-20 DEX-handel för en rad hårdvaruplånböcker, till exempel KeepKey, Trezor och Ledger (förutom den inbyggda programvaran Portis och ShapeShift plånböcker) plus möjliggör THORChain-handel på KeepKey-hårdvaruplånboken och ShapeShift-inbyggda programvaruplånboken.

Företaget lade också till USDT- och SUSHI-tokens i sina THORChain-aktiverade affärer, samt möjligheten att hålla, skicka och ta emot inhemska RUNE på KeepKey och ShapeShift-inbyggda plånböcker. RUNE-handel förväntas stödjas under de kommande veckorna.

Med dessa förbättringar erbjuder ShapeShift nu ett av de mest kompletta decentraliserade erbjudandena på marknaden; gör det möjligt för användare att skanna över flera DEX för att handla ETH och tusentals ERC-20-tokens; liksom att byta över blockkedjor för att handla inhemska BTC, LTC, ETH, USDT och SUSHI med tillförlitlighet via THORChain – allt utan extra provision eller att behöva tillhandahålla personligt identifierbar information.

Användare av ShapeShift kan välja transaktioner över flera DEX såväl som inbyggt över kedjor; samtidigt som man tjänar FOX-token vid varje handel, och kvalificerar dem till Rainfall-utmärkelser (gratis USDC belönas till slumpmässiga ShapeShift-användare varje gång någon handlar på plattformen).

”Vi är mycket glada över att erbjuda användarna fler alternativ för handel på det sätt de föredrar – vare sig det gäller mobil, webb, mjukvaruplånbok eller hårdvaruplånbok, ETH eller native BTC, samtidigt som vi ger de bästa incitamenten som finns tillgängliga i DEX-handel. Vi sammanför DeFi-upplevelsen till en enkel, lättanvänd plattform; och kommer att fortsätta att lägga till fler funktioner i framtiden. ”
– Erik Voorhees, grundare och VD för ShapeShiftSource link

Related posts

Blockchain-övervakningstjänst PARSIQ integrerar Chainlink-prisflöden på Binance Smart Chain »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Avkastningsodlingsaggregat Harvest integreras med Binance Smart Chain »CryptoNinjas

Bitcoinguide

NFT-marknadsplats OpenSea för att stödja lager-2-handel via Immutable X »CryptoNinjas

Bitcoinguide