Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

ShapeShift lägger till decentraliserad inhemsk bitcoinhandel genom integration med THORChain »CryptoNinjas


ShapeShift, en icke-vårdande kryptovalutaplattform, har idag meddelat att deras decentraliserade utbytesmobilplattform nu är helt integrerad med THORChain, vilket gör det möjligt för användare för första gången att handla inbyggd (oinpackad) bitcoin med litecoin och ethereum. Kapaciteten förväntas vara tillgänglig på deras webbplattform under de kommande veckorna.

”Vi tror att ekonomin måste vara öppen och oföränderlig. THORChain-teamet har byggt teknik som för första gången tar dessa egenskaper till handel med bitcoin och andra ledande kedjor, säger Erik Voorhees, grundare och VD för ShapeShift. ”Vi såg kraften i denna teknik och ville få den till våra användare omedelbart. Detta är en fortsättning på vårt åtagande att erbjuda användarna en enkel, egenförvaringsplattform för deras decentraliserade handelsbehov. ”

THORChain löser problemet med handel över kedjor genom att bygga effektiva dubbelriktade broar mellan blockkedjor på protokollnivå på ett tillståndslöst, icke-frihetsberövande sätt. ShapeShift, som tillkännagav decentraliserad börshandel för ETH och ERC-20-tillgångar i januari, har nu expanderat och kommer att fortsätta växa, deras decentraliserade börs (DEX) tillgångar tillgängliga för handel genom denna integration med THORChain likviditetsplattform.

Bitcoin- och kryptovalutaentusiaster kan delta mer fritt, säkert och privat i handeln med andra mynt samtidigt som de utvidgar sina alternativ i världen av decentraliserad finansiering – med hjälp av en användarvänlig och stimulerad plattform. Endast ShapeShift DEX-användare, inklusive de som handlar via den nya THORChain-integrationen, kan tjäna FOX-token vid varje handel – vilket kvalificerar dem för Rainfall-utmärkelser (gratis USDC belönas till slumpmässiga ShapeShift-användare varje gång någon handlar på plattformen).

THORChain, grundat 2018, är ett samhällsledat projekt som syftar till att möjliggöra ett decentraliserat utbyte av tillgångar över blockkedjor på ett icke-vårdnadsfullt sätt. “Teamet såg en möjlighet att tillhandahålla ett” allmänt gott “nätverk som skulle lösa en svag punkt i kryptovalutans ekosystem: decentraliserat, kedjebaserat utbyte,” säger THORChains ledande ingenjör. Deras team är till stor del pseudonymt, vilket ofta ses i branschen av säkerhets-, integritets- och projektintegritetsskäl (som exemplifieras av Bitcoins grundare, Satoshi Nakamoto).

THORChain-koden är öppen källkod och tillgänglig på Gitlab.Source link

Related posts

Binance lanserar alfaversion av den nya betalningsfunktionen och handlarprogrammet »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Polkadot cross-chain tillgångsplattform Konomi stänger $ 5 miljoner höjning före IDO »CryptoNinjas

Bitcoinguide

European bitcoin exchange BL3P to remove Litecoin (LTC) »CryptoNinjas

Bitcoinguide