Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Sepior: s MPC-teknik integrerad i sbiwallet, en ny kryptovårdstjänst av SBI Digital Asset »CryptoNinjas


Sepior, en leverantör av tröskelnyckelhanteringsteknologier och lösningar som använder säker multiparty-beräkning (MPC) och SBI Digital Asset Holdings (SBI DAH), SBI-koncernens digitala tillgångsarm, meddelade idag integrationen av Sepiors tröskelsignaturprogramvara med sbiwallet; en ny plånbokstjänst lanserad av SBI DAH.

“När vi granskade våra kunders lösningskrav visade sig Sepior återigen erbjuda den mest övertygande kryptografiska tekniken för oss att integrera som en del av vår plånbok och vårt bredare ekosystem för digitala tillgångar.”
– Fernando Luis Vazquez COO, VD för SBI Digital Asset Holdings

Partnerskapet började för nästan tre år sedan när SBI Group först valde Sepior att gemensamt utveckla branschens första multiparty-beräkning (MPC) -baserade plånbok 2018. Sedan dess har SBI kraftigt utökat sina investeringar, förvärv och gemensamma utvecklingar inom det digitala tillgångsområdet, vilket ledde till utformningen av en omfattande digital tillgångsstrategi under SBI Digital Asset Holdings Co., Ltd år 2020.

”SBI har varit en fantastisk kund och partner. Deras breda kunskap om ekosystem, banbrytande tankesätt och ett strikt engagemang för säkerhet och skalbarhet har drivit oss att utveckla det vi tror är den säkraste, flexibla, skalbara och motståndskraftiga digitala tillgångsteknologin som finns. ”
– Ahmet Tuncay, VD för Sepior

Funktioner i sbiwallet

sbiwallet är en plattform för digital tillgångsplånbok och vårdnad. Den designades från grunden för att tillgodose behoven hos en pålitlig partner med förstklassig säkerhet, full överensstämmelse med lagkrav och flexibel implementering.

För detta ändamål använder sbiwallet flera metoder för att säkerställa tillgångssäkerhet, efterlevnad och systemsäkerhet. Kärnan använder den senaste MPC-tekniken för signering av transaktioner. Dessutom verkställer den godkännanden på flera nivåer plus efterlevnad, AML och andra kontroller av alla transaktioner. För distribution är det en skalbar, robust och anpassningsbar lösning som är utformad för att stödja varierande kundflöden.Source link

Related posts

BSCstarter presenterar 12 community-urvalsprojekt för Binance Smart Chain »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Uppsala Security släpper ny lokal lösning för kryptohot / riskdetektering »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Decentraliserat sysselsättningskooperativ Opolis lanserar inbyggt WORK-token »CryptoNinjas

Bitcoinguide