Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Senaste avsnittet av The Simpsons priser Bitcoin på ‘Infinite’ när Crypto konsoliderar sig över tröskeln på 60 000 USD – Nyheter Bitcoin News


Tjurar tar ledningen på prisåtgärden i bitcoin över hela linjen, vilket gör en solid breakout över tröskeln på $ 60 000 och når nya heltidshöjder och det verkar som om Simpsons “gjorde det igen.” I ett nytt avsnitt som sänds på söndag markeras BTC i ett kortare nyhetsflöde med det oändliga tecknet.

Gamestop Stock finns också i avsnittet

Det 18: e avsnittet med titeln “Burger Kings” i säsong 32 i den populära animerade serien presenterade bitcoin (BTC) under en nyhetssändning, vars korta nyhetsflöde längst ner på skärmen listade några amerikanska börsnoterade företag.

Men det som fångade kryptosamhällets uppmärksamhet, och som var ett hett ämne i Reddit-underforum, är detaljerna i BTC prissatt till oändlighet.

Senaste avsnittet av The Simpsons priser Bitcoin på

Intressant nog, efter bitcoins offert dök videospelhandlaren Gamestop (GME) upp i scenen.

Efter den sarkastiska stilen som kännetecknas av The Simpsons, berömde den berömda aktien – känd för att drivas för några månader sedan av en grupp investerare i Reddit – en biljon i vinster och rasade sedan omedelbart två miljoner och parodierade aktiens höga volatilitet.

Handlingen i avsnittet kretsar kring att Mr. Burns hamnar i en växtbaserad burgeraffär. Han var på väg att dö efter att ha ätit många hamburgare, och därmed kom affärsidén upp i hans sinne.

Även om avsnittet inte talar om kryptovalutor, involverar det finansmarknadernas begrepp, som spekulation, eftersom Marge började spekulera i aktier i Burns helt nya företag. Hon ville vinna vinster för att ge Homer ett nytt byxor.

Tidigare omnämnanden av Cryptos i The Simpsons

Det är inte första gången som en av världens berömda animerade sitcoms nämner kryptovalutor i en av dess avsnitt.

För den 13: e episoden av den 31: a säsongen tog The Simpsons in Jim Parsons, mest känd för Sheldon Cooper i The Big Bang Theory, för att förklara begreppet kryptos.

Enligt pressen, enligt marknader.Bitcoin.com, byter bitcoin händer till $ 63.200, med ett börsvärde som uppgår till $ 1,18 biljoner.

Vad nämns dina tankar om bitcoin i det senaste avsnittet av The Simpsons? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Ny SEC-ordförande presenterar policyer för kryptovalutor, kallar Bitcoin ‘Scarce Store of Value’ – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide

Star Wars-samlarobjekt blir digitala som samlingar omfamnar NFT: er – Blockchain Bitcoin News

Bitcoinguide

Sekretess Coin Verge lider tredje 51% attack, analys visar 200 dagar av XVG-transaktioner raderade – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide