Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Sekretess Coin Verge lider tredje 51% attack, analys visar 200 dagar av XVG-transaktioner raderade – Altcoins Bitcoin News


Enligt olika rapporter har kryptovalutanätverket Verge drabbats av en 51% -attack som ledde till en massiv omorganisation av 560 000+ block. Analytiker tror att Verge-nätverksattacken kan vara den djupaste omorganiseringen av blockchain (reorg) i historien med ungefär 200 dagars värde av randtransaktioner.

Rapporter visar Verge Network upplevde massiva 560 000+ block Reorg

Blockchain Verge och dess ursprungliga token XVG gjorde en gång rubriker för att ha lagts till den populära vuxenwebbplatsen Pornhub. Den här veckan har Verge-nätverket attackerats 51% enligt flera analytiker och observatörer på sociala medier. Verge har drabbats av totalt tre 51% attacker. En tillbaka i april 2018 och sedan ytterligare 51% attack en månad senare, när en skadlig XVG-angripare avvisade ett antal block.

Nätverksdataanalytiker på Coin Metrics, Lucas Nuzzi twittrade om problemen med XVG den 15 februari. De senaste 200 dagarna av XVG-transaktionshistoriken försvann precis, berättade Nuzzi för sina 9 000 Twitter-följare. “Detta är förmodligen den djupaste reorg som någonsin har ägt rum i en” topp 100 “-kryptovaluta,” tillade han. Handlingen fångades av en Coin Metrics-nod enligt Antoine Le Calvez som också skrev om Verge-nätverkssituationen.

”Ser ut som att XVG (Verge) upplevde en massiv 560k + block reorg,” han sa. “Coin Metrics-noden är i en ny kedja vars sista gemensamma förfader med den tidigare kedjan dateras till juli 2020”, tillade Le Calvez med en skärmdump av åtgärden.

Sekretess Coin Verge lider tredje 51% attack, analys visar 200 dagar av XVG-transaktioner raderade

Forskaren och författaren Hasu skrev också om problemen med XVG. ”Verge (XVG) upplever den djupaste reorg någonsin i någon PoW-blockkedja,” Hasu sa just då. ”En angripare har ersatt 200 dagars värde [transactions] med tomma block, så tusentals balanser har helt enkelt avdunstat. ”

Hasu tillade:

Det som låter läskigt är faktiskt ganska lätt att motverka – noder kommer att avvisa angriparens kedja och återställa den tidigare. Men det är en annan datapunkt som visar varför GPU-minibla mynt i sig är osäkra.

Bittrex pausar Verge Wallet

Dessutom tillkännagav den populära kryptovalutabörsen Bittrex att den hade pausat XVG-plånboken. “XVG-plånboken på bittrex.com och Bittrex Mobile App är för närvarande under underhåll”, skrev börsen på måndag.

Skaparen av litecoin (LTC) Charlie Lee sa till människor på Twitter att “alltid vara försiktig med mynt som är mycket NiceHash-kapabla.” ”När det inte finns någon kostnad i förskott kan den inkrementella kostnaden vara ganska billig. Och det skulle vara lätt att göra en 51% attack och reorg kedjan, ”Lee förklarade.

Cryptocurrency verge (XVG) är en multi-algoritm-aktiverad proof-of-work-baserad token, enligt projektets “svart papper.” Multi-algoritmen tillåter människor att bryta XVG med en mängd olika enheter som papperet lägger till. Verge (XVG) är öppen källkod och påstår sig vara integritetscentrerad genom att utnyttja Tor och stealth-transaktioner. XVG hade dock också anklagats för att ha läckt IP-adresser i samband med hundratals XVG-transaktioner. Sedan den tredje attacken på Verge-nätverket den här veckan har XVG tappat mer än 10% i värde.

Vad tycker du om attacken på 51% på kryptovalutan? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

51% attack, 560 000 block, Antoine Le Calvez, Bittrex, Blockchain Reorganization, charlie lee, Coin Metrics, Cryptocurrency, Exchanges, Hasu, Lucas Nuzzi, Nicehash, Pornhub, Reorg, transaktioner, rand, Verge (XVG), Wallet, xvg

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Twitter, Antoine Le Calvez,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Varför Bitcoin-pris ser ut som ett starkt rally över $ 60K

Bitcoinguide

Hur Gråskala Bitcoin Trust vid rabatt kan förändra BTC

Bitcoinguide

St. Patrick’s Day är Uniswap Day för Gaming Startup, Lepricon

Bitcoinguide