Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Sekretess blockchain Dusk Network för att integrera oracle-lösning från Chainlink »CryptoNinjas


Dusk Network, en integritetsblockchain för reglerad decentraliserad finansiering, meddelade idag att den kommer att integreras med Chainlink, ett decentraliserat orakelnätverk som ger pålitliga, manipuleringssäkra ingångar och utgångar för komplexa smarta kontrakt på alla blockchain.

Inledningsvis kommer integrationen att fokusera på skapandet av en pålitlig bro mellan Chainlink och Dusk Network; såväl som att skapa en passage mot en tillförlitlig installation. Chainlink strävar efter att bli blockchain agnostiker, och integrationen fungerar som en språngbräda för att förverkliga deras ambition.

Dusk Network + Chainlink

Integrering med decentraliserade orakel är viktigt för Dusk Network; eftersom det ger byggstenarna som behövs för att skapa säkra kedjebryggor med andra blockkedjor som Ethereum och Elrond.

Genom att använda kedjebryggor kommer tokenprojekt från andra blockchain-nätverk att kunna dra nytta av Dusk Networks integritetsgarantier. På så sätt kan Dusk Network bli ett integritetsskikt för hela blockchain-ekosystemet.

I framtiden är målet också att ge användare av DeFi-applikationer tillgång till sekretessbevarande DeFi-applikationer. Båda lösningarna är beroende av en korrekt matning av prisdata, säkert tillhandahållen av Chainlink’s decentraliserade orakelnätverk.

Konfidentiell Token Standard

Dusk Network-protokollet innehåller en standard som möjliggör utfärdande av integritetsbevarande tokens. Mer specifikt gör standarden det möjligt för tokens att förbli identitetsbevarande och förvirrande.

När tokens har lagts till i kedjebryggan kan Dusk Network fungera som ett integritetsbevarande omslag, vilket öppnar upp nya möjligheter för mainstream-antagande och användningsfall.

Tack vare detta samarbete kan befintliga ekonomiska applikationer dra nytta av fördelarna med decentralisering, medan användare och företag kan lita på koden för att se både sin ekonomi och säkerställa integritetsskydd.

”Efter att vi tillkännagav vårt samarbete med Elrond och Harmony tidigare i år lägger vi nu till Chainlink till listan över större branschprojekt som är intresserade av att samarbeta med Dusk Network för dess integritetsfunktioner, och vi kommer att lägga till många fler när året går. Den kommande Chainlink-integrationen kommer att göra det möjligt för Dusk-baserade tokens att vara lyhörda för prisflöden i realtid, vilket möjliggör syntetiska tillgångar och en mängd nya applikationer. ”
– Emanuele Francioni, teknisk ledare på Dusk NetworkSource link

Related posts

Unifimoney-användare har nu tillgång till appen till kryptoutbyte Gemini »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Robinhood Crypto utser Christine Brown till COO

Bitcoinguide

Enjin lanserar två skalningslösningar för att ta bort gas och stödja NFT från alla blockchain »CryptoNinjas

Bitcoinguide