Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Secret Network (SCRT) får $ 11,5 miljoner investeringar ledda av Arrington Capital och BlockTower Capital »CryptoNinjas


Secret Network, en integritetsaktiverad lager-1-blockkedja som använder hårdvaru- och programvarubaserad integritetsteknik för att skydda data, meddelade idag att flera organisationer har förvärvat stora positioner i SCRT, det inhemska myntet i Secret Network blockchain, totalt 11,5 miljoner dollar.

Investeringen leddes av Arrington Capital och BlockTower Capital och inkluderar även Spartan Group och Skynet Trading. Dessa fonder och likviditetsleverantörer hjälper till att stödja tillväxten av sekretessbevarande applikationer på Secret Network, inklusive dess DeFi- och NFT-ekosystem.

Dessa investerare går med i andra större fonder som redan deltar i Secret Network-ekosystemet, inklusive Outlier Ventures, Fenbushi Capital och Hashed, samt viktiga ekosystembidragare som Secret Foundation och Enigma MPC och erfarna nodoperatörer som Figment och Staked.

Målet är att öka användarnas och utvecklarens antagande av Secret Network och dess applikationer, liksom Secret Networks växande front-running resistenta, integritets-första decentraliserade ekonomiska ekosystem (Secret DeFi).

Dessutom kommer den ledande likviditetsleverantören Skynet Trading i framtiden att fortsätta tillhandahålla likviditet till SCRT på flera börser.

Sekretess + Cosmos SDK

Secret Networks blockchain har integritetsbevarande smarta kontrakt, som lanserades på mainnet i september 2020. Detta innebär att alla decentraliserade applikationer som bygger på Secret Network har dataintegritet som standard, vilket hjälper till att skydda användare, öka säkerheten och förbättra användbarheten.

Det hemliga nätverkets blockchain är baserat på Cosmos SDK / Tendermint, vilket innebär att nätverket har sin egen oberoende konsensus, kedjestyrning och funktioner som skärning och delegering. Det är säkrat med det inhemska mynt Secret (SCRT), som måste satsas av nätverksvaliderare och används för transaktions- och beräkningsavgifter samt för styrning.

Dataintegritet blir en nyckelberättelse i blockchain-utrymmet. Hittills har alla blockkedjor (som Ethereum och Polkadot) varit offentliga som standard, vilket tvingar all data att exponeras när de interagerar med applikationer eller tillgångar. Detta gör att användare och applikationer är sårbara och begränsar kraftigt vad som kan byggas på blockkedjor. Secret Networks unika funktionalitet låser upp många nya typer av applikationer i flera Web 3.0-vertikaler, inklusive decentraliserad ekonomi, NFT, åtkomstkontroll och mer.

”Secret är det första blockchain-ekosystemet som prioriterar integritet. ekonomisk integritet är avgörande för individens frihet, och Arrington Capital har länge engagerat sig i ekonomisk integritet och motstånd mot censur, säger Michael Arrington, grundare av Arrington Capital.

Ekosystem

Secret Network-ekosystemet växte starkt 2021 tack vare lanseringen av flera nya inbyggda applikationer, inklusive SecretSwap, den första front-running resistenta, tvärkedjiga AMM med integritetsskydd. Den dagliga gasanvändningen har ökat med nästan 3000% sedan januari, och antalet aktiva hemliga konton (exklusive bytesadresser) har ökat med 500%. Över 100 miljoner dollar i Ethereum-tillgångar används för närvarande inom det hemliga DeFi-ekosystemet, och flera broar till ytterligare ekosystem är under utveckling, inklusive Binance Smart Chain, Cosmos, Polkadot, Monero, Bitcoin och mer.

Mer kritiska applikationer är under utveckling i Secret Network-ekosystemet, inklusive Secret NFT: er – icke-fungibla tokens som möjliggör privat ägande såväl som offentliga och privata metadata. Dessa unika funktioner möjliggör nya användningsfall för NFT-filer i samlarobjekt, blockchain-baserat spel, digitala medier, marknadsplats, intäktsgenerering och representation av verkliga tillgångar. Flera hemliga appar som utnyttjar hemliga NFT: er utvecklas för lansering under andra kvartalet 2021.

“Av alla nätverk i hela världen valde vi Secret eftersom det var en ja-ja-ja-brainer”, säger Monty Munford, Chief Evangelist och Core Contributor till Sienna Network, som bygger sin plattform på Secret Network. ”De förstår integritet och vi förstår DeFi; match gjord i himlen.”

Utvecklare som är intresserade av att bygga sina egna appar på Secret Network uppmanas att lära sig mer om Secret Network Grant Program, som utnyttjar en ekosystempool med över 60 miljoner dollar i tillgångar för att stödja utveckling. Utvecklare kan också ansöka om Secret Fellows-programmet; där de kan få ersättning och mentorskap medan de bygger kritiska nätverksverktyg och appar för Secret Network.Source link

Related posts

Asset backed token from WISE launching on Binance Smart Chain with BSCstarter »CryptoNinjas

Bitcoinguide

SmartZip levererar sina egna fastighetsdata via ny Chainlink-nod »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Symbol (XYM) -token från NEM nu tillgänglig i kryptoplånapp-appen Vidulum »CryptoNinjas

Bitcoinguide