Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

SecondState lanserar Ethereum-kompatibel ParaTime på Oasis blockchain »CryptoNinjas


SecondState, ett operativsystem med öppen källkod för molnet och den decentraliserade webben, tillkännagav idag lanseringen av sin Oasis Ethereum (OETH) ParaTime på Oasis mainnet. Från och med idag kan utvecklare använda SecondState Oasis Ethereum ParaTime för att distribuera decentraliserade applikationer i ett integritets-första blockchain-nätverk och kan utföra smarta Ethereum-kontrakt på Oasis Network.

Genom att tillhandahålla en alternativ offentlig Ethereum-utvecklingsplattform kan applikationer som redan körs på Ethereum Network enkelt överföras till Oasis Network. OETH är mycket mer performant än Ethereum med genomströmning en storleksordning högre och endast 6s bekräftelsestider.

Plus med gasavgifter som är mindre än 1% av dem på Ethereum – att använda och köra DApps på Oasis Network är mycket billigare. Eftersom Oasis Network utökar sitt stöd för konfidentiella smarta kontrakt kommer DApps som körs på OETH att få tillgång till det senaste inom konfidentiell beräkningsteknik – vilket hjälper till att hålla data privata och skyddade.

Oas

Oasis Network använder en decentraliserad ParaTime-arkitektur som gör det möjligt att utveckla parallella smarta kontraktsmiljöer isolerat och fungera självständigt medan de fortfarande ansluter till Oasis Consensus Layer. OETH är ett exempel på en av dessa ParaTimes som är specialdesignade för att stödja EVM-smarta kontrakt och ge support för hela Solidity-verktygskedjan.

För att visa OETHs förmåga att stödja Ethereum DApps har Second State överfört en förekomst av Uniswap till deras ParaTime – vilket ger liknande funktioner för sina användare.

”Vi är glada att se lanseringen av Oasis Ethereum ParaTime av Second State. Det är ett bevis på att det starka samhället stöder och växer Oasis Network och ekosystemet kring det. Denna ParaTime är ett otroligt exempel på vad som är möjligt på Oasis Network och ett bra steg för att göra det första integritetsskaliga Oasis Network mer tillgängligt för ännu fler utvecklare. ”
– Jernej Kos, chef för Oasis Foundation

För att fira lanseringen av SecondStates Oasis Ethereum ParaTime kommer Oasis Foundation att vara värd för en hackathon den 10 mars för utvecklare att bygga DApps och tjäna upp till 200 000 i ROSE, den ursprungliga token till Oasis Network.Source link

Related posts

Australiensiska kryptobörs BTC Markets tilldelade ISO 27001 säkerhetscertifiering »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Ankr lägger till Eth2-futures (fETH) i sitt stakesystem »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Admirals grundare Tsikhilov pratar ommärkning, mäklare utan avgift

Bitcoinguide