Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Scottish Music School stöder nu kryptobetalningar för undervisning – Bitcoin News


Den 28 mars beslutade den skotska skolan i Edinburgh Morningside School of Music att acceptera kryptovalutabetalningar för undervisning. Morningsides regissör Linda Boyd sa att skolan hade lagt märke till trenden med att större företag gick med i kryptokonomin och det är “bara en fråga om tid innan mindre företag som våra börjar göra detsamma”, sa hon.

Spela till Beat of a Different Drum

Enligt Morningside School of Music-regissören Linda Boyd är den välkända musikakademin i Skottland accepterar nu digitala tillgångar som betalningsmetod. Boyd sa under tillkännagivandet att skolan tidigare använt bitcoin (BTC) för att betala för vissa föremål. ”Vi använder ibland saker som Bitcoin för att betala för varor till skolan, så vi vet hur snabbt och enkelt det är och vill att våra musikstudenter ska kunna göra detsamma,” beskriver Boyd i en intervju nyligen.

Hon tillade att många av skolans vuxna elever är anställda i fintech-industrin och ett antal elever föreslog att skolan skulle acceptera kryptobetalningar. Data visar att Morningside School of Music har ungefär 700 studenter. Beslutet togs för att underlätta för elever och deras familjer att betala för undervisning. “Det handlar bara om att ge våra kunder ett annat sätt att betala och göra livet enklare för dem”, sa Boyd.

Musikskolans direktör tillade:

Kryptovaluta är här för att stanna och kommer så småningom att bli ett rutinmässigt sätt för människor att betala för tjänster av alla beskrivningar.

Ett naturligt sätt att betala för undervisning

Under de senaste åren har skolor över hela världen meddelat kryptostöd för produkter och tjänster. Edinburgh, Skottland är känt för sitt framåtriktade fintech-ekosystem Boyd betonade och kryptoaccept tycktes vara rätt passform. “Edinburgh har en stor fintech-bransch och många av våra elever arbetar eller studerar i den sektorn, så för dem är detta ett helt naturligt sätt att betala”, konstaterade musikskolans chef.

Den digitala plånboken och betalningsplattformen Zumo och företagets VD Nick Jones sa att företaget var mycket nöjd med att Linda Boyd meddelade att skolan kommer att acceptera betalningar från kunder i form av kryptovaluta.

“Det är fantastiskt att se krypto slå rot i min trädgård i Edinburgh, men också för att allt blev till på grund av förfrågningar från studenter,” sa Jones. ”Det här borde inte vara förvånande med tanke på att det i en nyligen genomförd undersökning som vi genomförde var de yngsta respondenterna som hade mest upphetsning om kryptos framtid – faktiskt, över 50% av 18-24-åringarna tror att det kommer att bli en normal betalningsform de närmaste tio åren, tillade han.

Morningside säger att det har ökat musikalisk spetskompetens i hela Edinburgh sedan 1999. Skolans mest populära program inkluderar trummor, musikteori, ukulele-lektioner, piano, violin och sånglektioner. Morningside musikskola är öppen sju dagar i veckan, men strikt efter överenskommelse.

Vad tycker du om att Edinburghs Morningside School of Music accepterar krypto för undervisningsbetalningar? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

adoption, Bitcoin, Bitcoin (BTC), BTC, Cryptocurrency, Digital Currency Support, Edinburgh, Morningside, musik, Music School, Nick Jones, School Tuition, Scotland, Tuition, Zumo

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

US Court straffar ytterligare en Centra Tech-grundare till 8 år i fängelse – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide

OKExChain samarbetar med Cosmostation för att möjliggöra säker insats

Bitcoinguide

Domaren ger tillgång till SEC-interna poster på Bitcoin, Ether, XRP – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide