Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

SBI Holdings i Japan tillkännager offentlig Bitcoin Mining Pool


SBI Crypto, ett dotterbolag till SBI Holdings, Japan, har meddelat sin gruvpoolstjänst, vilket gör att gruvarbetare kan tjäna på att samarbeta.

SBI Holding ‘Public Mining Pool

SBI Crypto tillkännagav allmänhetens deltagande i sin gruvverksamhet efter en mjuk lansering i privata placeringar tidigare i år.

Bitcoin-gruvdrift är en energiincitamentsprocess som kräver specialiserad hårdvara vars kraft mäts i “hashes”. Gruvarbetarna tävlar mot varandra för att lösa blockets krypteringsproblem och vinna gruvbelöningen på 6,25 BTC. På grund av processens energiintensiva natur har en större grupp gruvarbetare, gruvbassänger, större chans att få stabil avkastning.

Gruvbassängcheferna tar en procentandel av intäkterna från gruvarbetarna.

Investeringsföretaget gick in i gruvverksamheten 2017 och bryter Bitcoin och dess hårda gafflar i Bitcoin Cash och Bitcoin SV.

För närvarande levererar SBI Cryptos gruvpool 1,1 EH / s till nätverket med en total hashrate på 155 EH / s. Poolen rankas som nionde i världen. Onlinepoolerna som hittills erbjuds är mestadels baserade från Kina.

bitcoin gruvpooler
Topp tio Bitcoin Mining Pools. Källa: Blockchain.com

De dagliga intäkterna per enhet gruvkraft, enligt SBI: s webbplats, är $ 0,4 för BTC. Företag kan göra en begäran om att få en offert för hyresavtalet.

Kostnaderna för brytning av hårdvara och dess tillgänglighet är beroende av marknadsförhållanden som har varit ansträngda på grund av stor efterfrågan.

Utlämnande: Författaren höll Bitcoin vid tidpunkten för pressen.Source link

Related posts

Mastercard leder $ 65 miljoner insamlingar för ConsenSys

Bitcoinguide

Jack Dorsey smällde föreslagna amerikanska kryptovalutalagar som ‘meningslösa’

Bitcoinguide

FTX Exchange lanserar Lumber Futures Market

Bitcoinguide