Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Sacramento Kings erbjuder Bitcoin-löner till spelare, personal


NBA-serien kommer att bli det första stora idrottslaget som erbjuder både spelare och personal möjlighet att få sin lön i Bitcoin.

Sacramento Kings Pivot till Bitcoin

Sacramento Kings ordförande Vivek Ranadivé meddelade att han nu skulle tillåta både sina spelare och personalen att få någon del av sin lön i Bitcoin. Det officiella tillkännagivandet bör komma under de närmaste dagarna, men ordföranden har redan gjort sina planer tydliga i den populära appen Clubhouse.

NBA-teamet är känt för sin starka tro på kryptovaluta. I ett nyligen blogginlägg upprepade laget sitt stöd för blockchain-teknik och påminde om att det var det allra första NBA-laget som accepterade Bitcoin som en betalningslösning i sin arena redan 2014.

Idrottare som får en del av sin lön i Bitcoin har också varit ett hett ämne 2021. Carolina Panthers offensiva tackling Russel Okung meddelade att han fick hälften av sin lön på 13 miljoner dollar i Bitcoin i december 2020.

Även om det nu har visats att Russel Okung inte får sin lön i Bitcoin direkt från sitt team utan snarare har omvandlat den själv, kan vi verkligen betrakta Sacramento Kings som banbrytande när det gäller att koppla samman världens sport och kryptovaluta.

Source link

Related posts

Chainlinks rörelse kommer att definieras av smal ficka

Bitcoinguide

VeChain Hits All-Time High, men tekniken stavar problem

Bitcoinguide

Deutsche Bank planerar bro mellan krypto och traditionell bankverksamhet

Bitcoinguide