Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Ron Paul varnar för regeringsinsatser mot Bitcoin – ‘Regeringen är hotet’ – Reglering Bitcoin News


Tidigare kongressledamot Ron Paul har varnat för en regeringsåtgärd mot bitcoin och tillgångar i säkert tillflyktsort kanske inte är säkra från statliga ingripanden. “Regeringen är hotet”, sade han och noterade att “de kommer att slå ner för att de har förmågan att göra det.”

Ron Paul varnar för hotet från regeringen mot Bitcoin

Tidigare presidentkandidat Ron Paul delade sin syn på regeringens ingripande på bitcoin i en intervju förra veckan med Kitco News Michelle Makori. Paul är en amerikansk författare, läkare och pensionerad politiker. Den tidigare kongressledamoten från Texas lanserade Ron Paul Liberty Report 2015 för att få “provocerande åsikter och analyser till de avgörande frågor som påverkar våra liv och ekonomi”, beskriver dess webbplats.

Paul frågades om ”hotet om potentiell guldkonfiskering eller en eller annan form av statligt ingripande på grund av att denna oro ökar.” Flera välkända hedgefondförvaltare, som Bridgewater Associates grundare Ray Dalio och “The Big Short” -investeraren Michael Burry, har sagt att “tillgångar som inte är säkra tillflykter inte nödvändigtvis kommer att vara säkra från statliga ingripanden”, påminde Makori. “De förväntar sig möjliga skatteändringar eller regler som kommer att förhindra en kapitalflykt till dessa tillgångar som kan ses som ett alternativ till dollarn, som guld, som bitcoin.” Hon frågade sedan Paul: “Kan de riskera regeringsåtgärder?”

Den tidigare kongressledamoten svarade:

Absolut … regeringen är hotet för att de kommer att slå ner för att de har förmågan att göra det.

Han tillade: ”Vi hade en smak av [a free society]. Om du inte vet var du ska börja, börja bara med konstitutionen, det kan ge dig en uppfattning om vad ett fritt samhälle handlar om. ”

Paul tillfrågades också: ”Vilken form av förtryck tror du att det kan ta när vi pratar om tillgångar, som guld och till och med bitcoin, som potentiellt riskerar att ingripa av staten vid högre skatter och regler … vad tror du kan hända med dem tillgångar?”

Den tidigare kongressledamoten svarade: “Jag tror att allt detta kan hända.” Han utarbetade att “Antingen kommer skattesystemet att användas” eller så kommer regeringen bara att trycka mer pengar, vilket resulterar i “devalveringen av valutan.”

Han menade vidare: ”Men de kommer att göra det av PR-skäl. De måste visa att de lägger en tung skatt på de mycket rika på grund av den civila striden som pågår. ”

På president Joe Bidens föreslagna infrastrukturförslag, förväntar sig Paul att resultatet blir “sämre än genomsnittet.” Han menade: ”Troligtvis kommer det att göra vad sådana program alltid gör, de spenderar mycket pengar, de är ineffektiva, de kostar alltid mer än de trodde de borde. Dessutom bygger den på någon mystisk övertygelse att du inte borde oroa dig för underskottet … alla är bara i en dröm. ”

Vad tycker du om Ron Pauls varning om bitcoin och regeringens ingripande? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

En valutamäklare överför 1200 BTC tillhör Mirror Trading International till en sydafrikansk likvidator – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide

Ethereum återfår styrka, varför ETH är redo att bryta $ 2000

Bitcoinguide

Blackrock Executive säger guld nu mindre effektiv säkring mot inflation – marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide