Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Robinhood Crypto utser Christine Brown till COO


Robinhood, en ledande handelsplattform, har meddelat utnämningen av Christine Brown till Chief Operating Officer. Brown kommer att övervaka företagets kryptodrift och efterlevnad.

Enligt det officiella tillkännagivandet har Robinhood Crypto-teamet redan tredubblats i år då företaget anställde människor över olika avdelningar inklusive teknik, efterlevnad och säkerhet. Kryptohandelsplattformen planerar att utöka sina produktutbud i framtiden.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

Brown har mer än tio års erfarenhet av produkthantering och drift. Hon gick med i Robinhood 2017 och spelade en viktig roll i företagets tillväxt. Robinhood lyfte fram Browns prestationer i företagets produktavdelning.

Föreslagna artiklar

Fatta eller bryta beslut: Hitta likviditetsleverantören som är bäst för dig Gå till artikeln >>

Christine Brown

”Under de senaste åren har jag fokuserat på att bygga traditionell finansiell infrastruktur, men jag har alltid varit fascinerad av kryptovaluta och dess potential att skapa ett mer öppet finansiellt system. När vi fortsätter att fullfölja vårt uppdrag att demokratisera finans för alla, kunde jag inte vara mer upphetsad att leda våra kryptoverksamheter, hjälpa våra team att bygga fantastiska produkter och leverera en fantastisk upplevelse för våra kunder, ”sa Brown i det officiella tillkännagivandet.

Robinhoods tekniska problem

Kryptovalutamarknaden har vuxit kraftigt under de senaste månaderna. Framväxten av nya investerare driver efterfrågan på digitala valutor. Tidigare denna månad rapporterade Robinhood en kraftig ökning av kryptovalutahandlare eftersom mer än 9,5 miljoner kunder handlade krypto på företagets plattform under första kvartalet 2021. Men den USA-baserade finansiella tjänsteleverantören har upplevt en ökning av tekniska problem under de senaste veckorna. Förra veckan rapporterade Finance Magnates om några tekniska problem i Robinhood Crypto mitt i ett betydande hopp i kryptovaluta Dogecoin. Idag rapporterade kryptohandelsplattformen få problem med kryptoköpskraft.

”Vissa kunder som handlade krypto nyligen kan ha märkt kort att köpkraften för krypto inte uppdaterades direkt. Detta har lösts. Om du kontrollerar appen nu bör din kryptoköpskraft vara korrekt, ”Robinhood nämnts på Twitter.

Det totala marknadspriset för kryptovalutor förlorade mer än 250 miljarder dollar på 24 timmar efter att Bitcoin sjönk under 49 000 dollar.

Source link

Related posts

När SEC lanserar Crypto Office tar Blockchain Security ut sina stora kanoner

Bitcoinguide

OKEx och MXC ger 40 miljoner dollar nytt kapital för att växa Solana (SOL) ekosystem »CryptoNinjas

Bitcoinguide

D-dag för Archegos Capital: Varför var det tillåtet så mycket Tier 1-likviditet?

Bitcoinguide