Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Ripples Asien och Stillahavsområdet blomstrar trots SEC-rättegång, säger VD – Reglering Bitcoin News


Ripples verkställande direktör Brad Garlinghouse sa på fredag ​​att företagets verksamhet i Asien och Stillahavsområdet inte har drabbats av de pågående regleringsfrågorna i USA

Ripples verksamhet i Asien och Japan ser tillväxt

Ripple står inför en rättegång på 1,3 miljarder dollar från US Securities and Exchange Commission (SEC). I december debiterade SEC Ripple, skapare av den eponymous XRP-kryptovalutan, och dess högsta chefer för att sälja oregistrerade värdepapper sedan 2013.

Blockchain-betalningsföretaget förnekar avgifterna, men det har inte hindrat ett antal amerikanska kryptobörser, inklusive Coinbase, från att avnotera XRP, världens sjunde mest värdefulla digitala tillgång genom marknadsvärde.

Garlinghouse, som anklagas för att personligen ha tjänat upp till 600 miljoner dollar från den oregistrerade försäljningen av XRP i ett ICO-erbjudande, berättade i en intervju den 5 mars för Reuters att affärer i områden som Japan blomstrade.

Det (stämningen) har hindrat aktiviteten i USA, men det har inte riktigt påverkat vad som händer för oss i Asien och Stillahavsområdet. Vi har kunnat fortsätta växa verksamheten i Asien och Japan eftersom vi har haft tydlig reglering på dessa marknader.

VD hävdar att token ‘fortfarande handlas på över 200 börser runt om i världen’

Asien och Stillahavsområdet är en viktig överföringskorridor för Ripple och företaget har uppnått anmärkningsvärda resultat som leverantör av remitteringslösningar i regionen. I Japan slutade Ripple ett joint venture-avtal med det japanska konglomeratet SBI Holdings för att skapa SBI Ripple – ett företag som syftar till att underlätta betalningar som stöds av Ripples teknik.

Garlinghouse avslöjade att hans företag har tecknat mer än 15 nya kontrakt med banker över hela världen sedan SEC väckte sin rättegång, enligt Reuters-rapporten. Han tillade att bristen på tydlig reglering i USA hindrar innovation.

“Vi ser att aktiviteten för XRP-likviditet har vuxit utanför USA och fortsätter att växa i Asien, säkert i Japan,” sa han. Vid XRP-avnoteringar uppgav Ripples VD att han inte var medveten om något utbyte utanför USA som hade slutat handla med token.

”XRP handlas på över 200 börser runt om i världen. Det är egentligen bara tre eller fyra börser i USA som har stoppat handeln, säger Garlinghouse, som tidigare har talat om att flytta Ripples huvudkontor från USA på grund av ogynnsam reglering.

Vad tycker du om Ripples utomeuropeiska verksamhet som avslöjades av VD? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Asien, Asien och Stillahavsområdet, Brad Garlinghouse, Coinbase, Japan, Ripple, SBI Holdings, SEC, sec process, US Securities and Exchange Commission, XRP, xrp cryptocurrency, XRP Trading

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

USA: s regering oroade Kinas digitala yuan kan hota dollar som världens dominerande reservvaluta – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide

Crypto Economy tar $ 2 biljoner, XRP-vinster 37%, BTC-dominans sjunker till 56% – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide

Uniswap (UNI), Compound (COMP), andra DeFi-mynt glider ned

Bitcoinguide