Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

RioDeFi lanserar inkubator för att föra interoperabelt blockchain-nav till Asien »CryptoNinjas


RioDeFi, ett ekosystem av finansiella produkter som överbryggar traditionell och decentraliserad finansiering (DeFi), har meddelat lanseringen av sitt DeFi-inkubationscentrum efter tre framgångsrika pilotprojekt som kommer att ge större blockchain-interoperabilitet och styrka för DeFi-ekosystemet i Asien.

RioDeFi: s inkubatorhub gör det möjligt för projekt att utveckla användningsfall från idé till beprövat koncept, ge råd om reglerande och hållbara tokenomiska ramar och ge insamlingsstöd från ett nätverk av anmärkningsvärda riskkapitalister och investerare.

”DeFi har fått mycket dragkraft det senaste året, och det har gått några månader sedan NFT: er har gått in i rampljuset. Eftersom traditionell ekonomi försöker gå samman med dessa nya och spännande tekniker lider branschen fortfarande av brist på insikter om reglering och användarskydd. Vårt mål är att hjälpa till att legitimera projekt från början till slut, vilket gör det möjligt för DeFi att säkert överbrygga med vanliga finanser, säger James Anderson, VD för RioDeFi.

dApps

Tillkännagivandet av navet följer nyheterna om den framgångsrika lanseringen av de första tre dApp-apparaterna: Lepricon, en gamifierad DeFi-förutsägelsemarknad, LABS, det första end-to-end-ekosystemet som stöder fastighetsmarknaden och MANTRA DAO, ett samhällsstyrt plattform med fokus på staking, utlåning och styrning. Sedan inkubationen har de tre projekten samlat in mer än 15 miljoner dollar i finansiering.

”I den snabbt rörliga DeFi-branschen är smidighet avgörande. Inkubation i ett interoperabelt ekosystem gjorde det möjligt för oss att snabbt utveckla ett kompatibelt, reglerat och hållbart DeFi-användningsfall. Blockchain-utrymmet mognar och jag förväntar mig att RioDeFis tillvägagångssätt för inkubation kommer att bli normen snarare än senare, säger John Patrick Mullin, rådsmedlem på MANTRA DAO.

Lepricon, LABS och MantraDAO är de första av många projekt som drar nytta av nätverkseffekterna av RioChains interoperabilitet, låga avgifter och snabba transaktioner, vilket ytterligare stärker DeFi-ekosystemets skalbarhet, säkerhet och hastighet.

”Inkubationsnav utgör en enorm möjlighet att få tillgång till ett viktigt ekosystem av branschexperter, investerare och handelspartners, liksom en global grupp av blockchain-entusiaster. Stödet som tillhandahölls under inkubationsprocessen gjorde det möjligt för oss att starta hållbart och framgångsrikt, säger Stephen Browne, COO på Lepricon.

RioDeFi: s nav syftar till att bli ett viktigt tillskott till DeFi-tillväxten i Asien, med stöd från nya DeFi-projekt från början till slut. Projekt kommer också att få helhetsstöd med betalningar, processer och utbytesoperationer, vägledning om ramar för jurisdiktion, utveckling av hållbar tokenmodell och KYC-processkrav.Source link

Related posts

Vad händer med XRP? Efter flera rallydagar faller XRP-priset under $ 1

Bitcoinguide

PandaTS samarbetar med Google Cloud och ger AI till dokumentverifiering

Bitcoinguide

Binance lanserar alfaversion av den nya betalningsfunktionen och handlarprogrammet »CryptoNinjas

Bitcoinguide