Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Registrering öppnar för Cosmos-baserad Gravity DEX testnätkonkurrens på 200 000 $ »CryptoNinjas


Gravity DEX, ett decentraliserat utbyte för Cosmos-ekosystemet, har meddelat att registrering för en testnetshandelskonkurrens med en prispott på 200 000 $ nu är öppen fram till 30 april.

Denna testnätkonkurrens är ett sätt för handlare att bekanta sig med plattformen samtidigt som de stresstestar tyngdkraften under närmaste marknadsförhållanden före lanseringen av mainnet.

Gravity är nyligen förvärvat av Tendermint och är en avancerad DEX mellan kedjan. Den använder Inter-Blockchain Communication (IBC) -protokollet genom att möjliggöra swappar och pooler av digitala tillgångar mellan två blockkedjor inom Cosmos ekosystem eller längre. Gravity uppnår också överlägsen effektivitet jämfört med andra AMM på grund av sin unika Equivalent Swap Price Model.

Tävlingen pågår från 4 maj till 11 maj med priser som delas ut av 18 maj …

Varje deltagare får testnet-tokens på totalt 10 000 USD i ATOM och 10 000 USD vardera i 3 slumpmässigt utvalda tillgångar från våra Cosmos-sponsorer och andra Ethereum-tokens.

Under tävlingen kan deltagarna:

  • Sätt in tokens i pooler för att få belöningar.
  • Handla tokens i syfte att maximera deras avkastning.

Deltagarna får poäng på både deras aktivitet och simulerade resultat. En ledartavla kommer att rangordna deltagare under hela tävlingen, och i slutet tilldelas topp 1/3 av deltagarna priser som är proportionella mot deras slutliga ranking.

Prispotten på 200 000 $ inkluderar 4 000 ATOM plus 10 000 USD vardera i 10 sponsrade tillgångar från Cosmos ekosystem.

Det finns ytterligare 1 000 ATOM: er för bounties och ekonomiskt exploateringsbounties. Priser delas ut baserat på en bedömning av varje rapport.

För att registrera sig måste deltagarna ange sin Cosmos testnet-adress för handelsaktiviteter och deras Cosmos Hub-adress för att få priser.

Sponsrade priser kommer att delas ut till varje vinnares adress i sitt eget nätverk skapat av samma mnemonic (privat nyckel) som används för Cosmos Hub-mainnet-adress för ATOM-prisutdelning.Source link

Related posts

PandaTS samarbetar med Google Cloud och ger AI till dokumentverifiering

Bitcoinguide

Crypto-plånbok-appen Klever lanserar betatestning för sin nya växlingstjänst »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Australiensiska kryptobörs BTC Markets tilldelade ISO 27001 säkerhetscertifiering »CryptoNinjas

Bitcoinguide