Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Referenspris fastställd till $ 250, investerare ser Nasdaq-listan som ” vattentät ” för Crypto – Nyheter Bitcoin News


Coinbases börsintroduktion via en direkt notering på Nasdaq är idag. Nasdaq har satt ett referenspris på $ 250 för aktien som ska handlas under tickersymbolen COIN. Investerare beskriver Coinbases offentliga debut som ett “vattendrag” ögonblick för kryptoindustrin.

Coinbases referenspris fastställd till $ 250 av Nasdaq

Investerare väntar ivrigt på Coinbases börsintroduktion (IPO). Företaget har valt att börsnoteras via en direkt notering på Nasdaq, vilket skiljer sig från en traditionell börsintroduktion.

”Klass A-stamaktien i Coinbase Global Inc. förväntas noteras på Nasdaq genom en direkt notering med hjälp av tickermynten,” enligt ett meddelande från Nasdaq på tisdag. Den beskriver:

Som en direkt notering kommer COIN att vara i regleringsstopp tills Nasdaq öppnar handel enligt de förfaranden som beskrivs i reglerna 4120 (c) (8) och (9) och 4753.

Nasdaq förklarade att man har gett Coinbase-aktierna ett referenspris på $ 250 “Eftersom COIN inte nyligen har haft en fortsatt handel på en privat placeringsmarknad.” Detta pris skulle enligt Coinbase uppskatta cirka 65,3 miljarder dollar på helt utspädd basis. Under tiden var Coinbases underförstådda värdering på FTX-börsen nästan 150 miljarder dollar på tisdag.

Referenspriset är inte ett erbjudande, förklarade Nasdaq vidare och tillade att “ingen har köpt eller sålt aktier till det priset.” Det tillade:

Öppningspriset kommer att bestämmas utifrån köp- och säljorder i öppningsauktionen på Nasdaq.

Detta är Nasdaqs första stora direkta notering, CNBC detaljerade, och noterar att referenspriset återspeglar de senaste privata marknadshandeln och insatserna från investeringsbanker. Publikationen noterade att i de fem betydande direkta noteringarna som ägde rum på New York Stock Exchange (NYSE) – Spotify, Slack, Palantir, Asana och Roblox – var öppningskursen i genomsnitt cirka 37% över referenspriset.

Coinbase släppte sina preliminära resultatresultat för första kvartalet förra veckan och visade en niofaldig ökning av intäkterna till 1,8 miljarder dollar medan nettoresultatet steg till mellan 730 miljoner dollar och 800 miljoner dollar från 32 miljoner dollar året innan.

Många investerare ser Coinbase-börsnoteringen som ett ”vattendrag” för kryptovalutaindustrin. Wedbush Securities-analytiker Dan Ives kommenterade till exempel att Coinbases debut på den offentliga marknaden är “potentiellt en vattendragshändelse för kryptoindustrin och kommer att vara något Street kommer att vara laserfokuserat på för att mäta investerarnas aptit.” VD för den Londonbaserade kryptoplattformen Luno, Marcus Swanepoel, beskrev:

För det första kommer det att visa hur stor branschen är och hur mycket den växer.

Kommer du att köpa Coinbases aktier? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Första tegel- och murbruk NFT-konstutställningen debuterar i Peking – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide

Coinbase adresserar framtida intäkter med planer på att bli Cryptos Amazonas

Bitcoinguide

Paraply för att lista UMB-token med BitMax – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide