Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Reef Finance välkomnar DEX-protokollet Kwikswap för att bygga vidare på Reef Chain »CryptoNinjas


Reef, ett DeFi-operativsystem över kedjor, byggt på Polkadot, har meddelat tillägget av Kwikswap i sitt växande ekosystem; Kwikswap blir det första projektet som bygger på Reef Chain. Kwikswap är en byggsten för lager-2 DeFi med sitt snabba decentraliserade bytesprotokoll.

Precis som Uniswap gör KwikSwap det möjligt för andra utvecklare att bygga vidare på sina API: er och dApp UI och källkod som kan hjälpa till att utvidga protokollets räckvidd. Genom att bygga på Reef-kedjan kommer Kwikswap att kunna utnyttja Reef Chains höga skalbarhet och högre genomströmningar samtidigt som avgifterna minimeras.

Kwikswap DEX för att gå live på Reef Chain

Kwikswap är ett kedjebaserat swap-protokoll med lager-2-skalning som tillåter användare att använda plattformen för byte, marknadsskapande, tillhandahållande av likviditet och staking. Det möjliggör skapandet av tokenmarknader, egna KWIK-tokens och plånboksanslutningar.

Å andra sidan är Reef en port till DeFi genom likviditet och protokollaggregering, egenanalys och tillgänglighet i flera kedjor. Det är säkrat enligt Polkadots gemensamma säkerhetsmodell, vilket säkerställer hög motståndskraft och uppgradering av gafflar.

Reef Chain har högre genomströmningar och skalbarhet än Ethereum och möjliggör portning av befintliga DeFI-appar från Ethereum till Reef-kedjan genom sitt soliditetsstöd. Reef Chain är självuppgraderbar med en ny likviditetsbro nu på gång.

Värdeförslaget för Kwikswap-Reef-partnerskapet

Det här samarbetet är mycket meningsfullt eftersom Kwikswap-användare kommer att kunna handla tillgångar i blixtsnabba hastigheter med nästan noll gasavgifter med hjälp av Reef Chain. KwikSwap är utvecklat på sin egen källkod och dess automatiserade tokenutbyte på Reef Chain kommer att innehålla:

  • Integration av plånbok utan vårdnad via Web3
  • Marknadsskapande förmågor för alla slutanvändare
  • Vem som helst kan lägga till likviditet och dela i avgifter
  • Sätter belöningar för innehavare av KWIK-token
  • Inga dyrare avgifter

Dessutom har Reef bidragit till Kwikswap-teamet genom sitt Reef Developer-program. Kwikswaps likviditetsbrytning kommer också att aktiveras snart.Source link

Related posts

Crypto exchange Bitpanda Pro lanserar helt ny Android-app »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Ethereum-baserade AMM Uniswap har lanserat V3 på mainnet »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Neo blockchain introducerar nästa generations identitet med N3 testnet »CryptoNinjas

Bitcoinguide