Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Reef Finance tillkännager strategiskt partnerskap med Tron


Viktiga takeaways

  • Reef Finance tillkännagav ett partnerskap med Tron för att hjälpa till att bygga sitt DeFi-ekosystem.
  • Denna integration med Tron gör det möjligt för Reef-användare att komma åt DeFi-applikationer i Tron blockchain.
  • De pågående skalningsfrågorna på Ethereum har gynnat DeFi använder fall på Tron.

Dela den här artikeln

Tvärkedjig DeFi-plattform Reef Finance tillkännagav ett strategiskt partnerskap med Tron för att bygga sitt DeFi-ekosystem.

Tron försöker bryta sig in i deFi

Projektet tillkännagav ett partnerskap med Tron för att bygga upp sitt DeFi-ekosystem. Denna integration med Tron gör det möjligt för Reef Finance-användare att direkt få tillgång till Trons DeFi-applikationer och TRC-20-token via plattformen.

Reef Finance tillhandahåller en intelligent likviditetsaggregat och motor för avkastningsgenerering och gick live på Binance Launchpool i december 2020.

Plattformen är byggd på Polkadot och stöder därför kedjekapacitet för DeFi.

Interoperabilitet gör det möjligt för Reef att enkelt gå ombord på Trons TRC-20-tokens för DeFi-användningsfall som utlåning och upplåning.

”Detta partnerskap med Tron är en förlängning av Reefs ansträngningar att samarbeta med de största aktörerna i DeFi-världen. Att ge kuraterade avkastningsmöjligheter på ledande DeFi-plattformar under ett tak och etablera plattformen som det enklaste sättet att komma in i DeFi, säger Denko Mancheski, VD för Reef Finance.

Problem med skalning av Ethereum gynnar Tron

Tron, en centraliserad offentlig blockchain som drivs av kontroversiell kryptoentreprenör Justin Sun, har inte haft mycket exponering för mainstream DeFi. Tron finansierade direkt sina ledande projekt som JUST och JustLend för att hjälpa ekosystemet att komma in i DeFi-vagnen.

Tron är dock utan tvekan på jakt efter mer vanliga DeFi-partnerskap. Nyligen Tron samarbetat med DEX-aggregator 1-tums Exchange för att integreras med Trons handelsprotokoll JustSwap.

Ethereums skalningsfrågor och orimliga gasavgifter får DeFi-användare att söka efter andra blockkedjor. Här, trots sin centraliserade natur, ger blockkedjor som Tron ett lönsamt alternativ att spara transaktionsavgifter.

De pågående skalningsfrågorna på Ethereum har orsakat att den största stablecoin USDT ökade populariteten på Tron, vilket överträffade USDT-transaktioner på Ethereum förra månaden.

Utlämnande: Författaren hade inte krypto som nämns i denna artikel vid tidpunkten för pressen.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

Du kan nu köpa en Tesla med Bitcoin, säger Elon Musk

Bitcoinguide

SEC blockeras från att se Ripple Execs personliga bankregister

Bitcoinguide

Robinhood att tillåta insättningar i kryptovalutor, uttag

Bitcoinguide