Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Reef Finance arbetar med Dafi Protocol för att lägga till syntetiska DREEF-tokens till sitt ekosystem »CryptoNinjas


Reef Finance, ett kedjekedjigt DeFi-operativsystem byggt på Polkadot, har meddelat ett samarbete med Dafi Protocol. Dafi skapar ett förhållande mellan blockchain-projektbelöningar och token-adoption genom att släppa dTokens knutna till projektens efterfrågan.

Dafis syntetiska protokoll kommer att användas för att skapa DREEF-tokens som kommer att kopplas till nätverksförfrågan och stimulera adoption. Dessa syntetiska tokens hjälper till att kontrollera hyperinflationen samtidigt som de belönar tidiga personer och långvariga innehavare.

Syntet för Reef Ecosystem

Dafi-protokollet belönar nätverk baserat på deras antagande och skapar långsiktiga användare genom syntet. Dessa syntetmaterial distribueras initialt till användare i en minskad mängd för att skydda nätverket från hyperinflation. Långsiktiga användare belönas senare när nätverksefterfrågan har vuxit samt upprätthåller knapphet när efterfrågan är låg.

Reef Finance är ett ekosystem för decentraliserad finansiering (DeFI) som gör det möjligt för användare att få tillgång till DeFi-likviditet över flera blockkedjor. Byggd med Polkadot Substrate är den infödda Reef Chain en EVM-kompatibel kedja för alla DeFi-lösningar där ute som vill distribuera sitt projekt på Polkadot. När den lanseras kommer den att vara snabb, skalbar, med låga transaktionskostnader och ingen slösaktig gruvdrift.

Reef Chain möjliggör för projekt att skapa eller porta tokens och NFT till REEF-20-standarder. Det är också den perfekta plattformen för likviditetsbroar, DEX, AMM, stablecoins och penningmarknader.

Rev + Dafi

Dafi kommer att integrera sitt syntetiska tokenprotokoll i Reef-ekosystemet. Detta gör det möjligt för Reef att skapa unika syntetiska DREEF-tokens som kan hjälpa till att upprätthålla väldefinierade mekanismer för att begränsa tokenutbudet och belöna användare för deras långsiktiga åtagande att anpassa sig till Reefs vision. De nya dTokens i Reef-ekosystemet kommer att ytterligare införa en ökad nivå av förtroende för REEF-tokeninnehavare.

”Likviditet spelar en viktig roll för att ge en sömlös användarupplevelse och driva DeFi-antagande. Reef är en mycket innovativ likviditetsaggregat över kedjor. Genom denna modell är Dafi kärnan i att införa hållbara tokenmekanismer som kommer att vara extremt fördelaktiga för Reef-användare. DReef-tokens simulerar ökad nätverksaktivitet och funktionalitet i Reef-ekosystemet som kan hjälpa till att driva ytterligare nätverksanslutning. ”
Zain Rana, VD för Dafi Protocol

Både Dafi och Reef har åtagit sig att synergisera sina ömsesidiga ansträngningar för att göra DeFi säkrare och uppmuntra ett brett antagande av blockchain.

”Reef Finance introducerades med ett uppdrag att göra DeFi lätt att stärka massiv adoption och driva ökad nytta. Samtidigt som vi fokuserar på projektens långsiktiga nytta är det viktigt att synergisera med Dafi. Skapandet av syntetiska dReef-tokens är att uppmuntra användare som en del av hållbara tokenmodeller och skydda investerarnas intresse genom att främja brist i tider av behov. Vi är glada att Dafi kommer att hjälpa oss att inleda mainstream DeFi-adoption. ”
Denko Mancheski, VD för Reef FinanceSource link

Related posts

API-blockchain-plattformen Tatum stöder nu uppskattning av transaktionsavgifter »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Decentraliserad orakellösning Umbrella Network lanserar offentligt testnät »CryptoNinjas

Bitcoinguide

ShapeShift lägger till decentraliserad inhemsk bitcoinhandel genom integration med THORChain »CryptoNinjas

Bitcoinguide