Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Rapportera hävdar att FBI använder Bitcoin Mixers under BTC-förverkande – Bitcoin News


Under de senaste åtta åren har amerikansk brottsbekämpning beslagtagit ett stort antal bitcoins och på en gång höll Federal Bureau of Investigation (FBI) en av de största bitcoinplånböckerna efter borttagningen av Silk Road. En nyligen publicerad rapport visar att FBI nyligen har börjat använda blandningsapplikationer för kryptovaluta för att förvirra transaktioner från beslagtagna bitcoins som härrör från förverkande.

Gör som jag säger, inte som jag gör

Den amerikanska regeringen är långt ifrån transparent och en nyligen publicerad rapport visar hur skuggig feds kan vara idag. Författaren Joshua Davis förklarar mycket detaljerat att FBI har undvikit ”öppenhet och ansvarsskyldighet” särskilt när brottsbekämpning har hanterat medel från ett beslag. I flera år har FBI, USA: s justitieministerium (DoJ) och FinCEN sagt att användningen av bitcoin-mixers bör kriminaliseras.

The Feds har åtalat operatörer av stora centraliserade bitcoin-mixers samt laddat operatörerna med olagliga penningöverföringsavgifter och hävdat att blandning underlättar brott. Dessa dagar är kryptovalutablandare mindre centraliserade och bitcoinare kan utnyttja bitcoin-mixers som är inbyggda i en icke-vårdplånbok. Davis förklarar hur “FinCEN kriminaliserar Bitcoin-mixers” och att alla som använder dem kan “anklagas för att bryta mot lagar mot penningtvätt.” Rapporten beskriver också hur FBI “rutinmässigt” använder bitcoin-mixers och har varit i några år nu.

Rapportera påståenden att FBI använder Bitcoin-mixers under bearbetning av BTC-förverkande

Rapporten visar att FBI beslagtog 39,67 BTC från en man i Tucson, Arizona, och fallet handlade om obehöriga SIM-byten. Enligt Davis resultat skickade FBI uppdateringar till offren och “fick det att verka som om kryptovalutan redan hade sålts.” Blockchain-data visar dock att detta inte var fallet och offren fick höra att det gjordes ett “skrivfel”.

FBI överbetalda Bitcoin Miners med en faktor på 4700%

Intressant nog visar Davis resultat att blockchain berättar en historia om hur de transaktioner som Feds skickade skickades “till sig själva” från en adress som skickade “mer än 800 000 transaktioner” och de medel som härrör från en adress som skickade mer än 43 miljoner BTC. Berättelsens tecken på att en bitcoin-mixer används för att fördunkla bitcoin-transaktioner.

“För att vara 100% tydlig behöver FBI inte ha någon pengasändarlicens för att fungera som en laglig Bitcoin-tumlare, eftersom statliga myndigheter är undantagna från att behöva erhålla en Money Services Business (MSB) -licens”, säger Davis rapport. “I stället vill jag på ett ödmjukt sätt påpeka att lagen kräver att medel” skyddas mot avfall, förlust, obehörig användning eller missbruk. ” När det gäller dessa fyra saker att skydda sig mot fann Davis att “avfall” tycktes ha valts istället för öppenhet.

Davis antar att FBI kan ha “överbetalda bitcoingruvarbetare med en faktor på 4700%” och avgifterna skulle vara enorma när du multiplicerar det med 2x eller 5x. Rapporten drar slutsatsen att Davis inte har några problem eller egentligen något mot FBI i allmänhet, men han uppskattar inte hyckleriet.

“Jag hatar bara den känslan när jag behandlas som ett barn som behöver sluta klaga och litar på myndighetspersonen”, skrev författaren. ”Ja, vi behöver lita på myndighetspersoner, men dessa myndighetspersoner bör förtjäna vårt förtroende. Myndighetspersoner bör också göra sitt bästa för att vara så transparenta som möjligt. ”

Rapportera påståenden att FBI använder Bitcoin-mixers under bearbetning av BTC-förverkande
Tidigare amerikanska brottsbekämpande agenter Shaun Bridges och Carl Force. Resultaten tyder på att den nyligen beslagtagna Silk Road-satsen på 69 370 bitcoins hämtad från “Individual X” visar att den okända personen troligen var Shaun Bridges.

Författaren noterade också hur den tidigare amerikanska läkemedelsmyndigheten Carl Force och den tidigare hemlighetsagenten Shaun Bridges stal pengar från Silk Road-fallet. Force kunde stjäla 1200 BTC och Bridges kunde fånga 3100 bitcoin. “De skulle ha kommit undan med det om de hade vidtagit en extra försiktighetsåtgärd”, sa Davis. “Deras undergång misslyckades med att använda ett verktyg som kallades bitcoin-mixer.”

Dessutom skickade en representant från FBI e-post till författaren till rapporten och han förklarade vidare: ”FBI har uttalat otvetydigt i ett e-postmeddelande att medlen fortfarande hålls som Bitcoin. De är enligt lag skyldiga att hålla dessa medel som bitcoin och inte konvertera dessa medel till kontanter. ”

Vad tycker du om att FBI använder bitcoin-mixers för att fördunkla transaktioner? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarerna nedan.

Taggar i den här berättelsen

Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin Mixer, bitcoin mixers, Bitcoin Mixing, Carl Force, brottslig förverkande, DOJ, FBI, fincen, Joshua Davis, Law Enforcement, Mixers, Mixing Bitcoins, Mixing Transactions, Money Seizure, anfall, Shaun Bridges, Silk Road Bitcoins, sim swap, tumlare, offer

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Joshua Davis / Coinmonk

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Ether Hashrate klättrar till nya höjder, rapporter säger att en 2000 Megahash ETH-gruvarbetare kommer att släppa i sommar – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide

‘I termer av dollar går Bitcoin till oändlighet’, säger Kraken VD – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide

Ex WWE Wrestler Kane, nu Knox County borgmästare, tittar på Bitcoin och Litecoin

Bitcoinguide