Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Radix lanserar Betanet för sitt lag-1 DeFi-protokoll »CryptoNinjas


Radix, ett lager-1-protokoll byggt för DeFi, lanserar idag sitt Betanet, detta markerar en viktig milstolpe i utvecklingen av Radix offentliga nätverk och börjar testa inför sin första mainnet-release.

LocalGlobe och TransferWises Taavet Hinrikus är bland de tidiga Radix-supportrarna. Företaget har hittills samlat in 22,7 miljoner dollar för att få sitt decentraliserade finansprotokoll till allmänheten.

Protokollet har offentligt visat 1,4 miljoner transaktioner per sekund (TPS) under 2018 och är nuvarande världsrekordinnehavare för genomströmning på en offentlig reskontra. Teoretiskt är den nya Radix-konsensusalgoritmen ‘Cerberus’ oändligt skalbar. För att säkerställa nätverksstabilitet och säkerhet kommer nätverket att rullas ut i tre iterationer från dussintals till tusentals till obegränsad TPS.

Piers Ridyard, VD för Radix

”För Radix är det av yttersta vikt att bygga ett solidt hem för DeFi: s framtid. Vi vill göra saker bättre för båda innovatörerna i branschen idag; men tillhandahåller också ett nätverk som är lämpligt för att bygga ett bättre globalt finansiellt system som kan gynna alla. Vi är glada att äntligen släppa Betanet; eftersom vi har jobbat hårt det senaste året med att bygga och testa internt, och nu är det dags för ett offentligt storskaligt test för att säkerställa att allt fungerar smidigt. ”
– Piers Ridyard, VD för Radix

Radix levererar tre kärnförbättringar för DeFi-utvecklare:

  1. Specialbyggd DeFi-programmeringsmiljö …som möjliggör snabb och säker utveckling. Med detta syftar Radix till att göra smarta kontraktsfel och säkerhetsfel till det förgångna.
  2. System med royalties på huvudbok …som kommer att belöna de som bidrar med dApp-kod till ekosystemet. Med detta kommer Radix att se till att alla bidragsgivare till ekosystemet; inte bara de som gör slutliga ansökningar kommer att belönas för sitt stöd.
  3. Konsensusalgoritm (Cerberus) …som ger obegränsad skalbarhet utan att bryta DeFi-komposibiliteten. Kritiskt löser detta en kärnfråga som står inför alla andra offentliga huvudböcker som byggs idag.

Betanet har samma kärnfunktioner som det kommande Olympia-mainnet; inklusive en stationär plånbok för lagring, transaktion och satsning, en utforskare för granskning och delning av transaktionsinformation, programvara för fullständig nod / valideringsnod och CLI (kommandoradsgränssnitt) och en kranwebbplats som distribuerar gratis testtoken. Betanet planeras raderas när testerna har slutförts före lanseringen av Olympia mainnet.Source link

Related posts

Den decentraliserade molnplattformen Cere Network samlar in ytterligare $ 5 miljoner »CryptoNinjas

Bitcoinguide

UNION ger smart kontraktsskydd till Prospers plattform för förutsägelse över flera kedjor »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Kryptoplattform NetCents för att erbjuda användare tillgång till DeFi-protokoll genom Vesto »CryptoNinjas

Bitcoinguide