Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Public Mint för att driva kryptobetalningar för webbläsaren Decentr »CryptoNinjas


Decentr, en web3-webbläsare som ger tillbaka kontroll över användardata och Public Mint, en plattform för syntetiska fiat-centrerade kryptobetalningar, meddelade idag att de har samarbetat för att distribuera en långtgående produktintegration mellan de två projekten.

Public Mint kommer att fungera som betalnings- och fi-on- och off-ramp-lösning inom produktpaketet Decentr. Decentr-användare kommer att kunna göra transaktioner mellan krypto och syntetisk fiat utan att behöva lära sig om komplexiteten och kostnaderna för att fungera genom kryptoutbyte.

Decentr bygger en serie produkter med Decentr Web Browser som flaggskepp. Webbläsaren syftar till att ändra användarens förhållande till sina egna personuppgifter, som för närvarande extraheras från användare utan någon form av kompensation. Decentr tillåter användare att kontrollera och ta emot värde för att dela sina data medan de surfar, vilket är säkrat med ett blockchain-baserat decentraliserat ID (DecID).

Webbläsaren är också inställd på att erbjuda integrerade integrationer med web3, och erbjuder en kryptovalutaplånbok som möjliggör interaktion med Decentralized Finance (DeFi) -plattformar.

Decentr + Public Mint

Genom att integrera Public Mints on-chain och off-chain betalningslösningar för att driva Decentrs dPay-funktion kommer användare att kunna dra nytta av blixtsnabba och billiga betalningar utan att nödvändigtvis behöva gränssnitt med det bredare, mer komplexa kryptokurrencyekosystemet.

Genom Public Mint kan användare av Decentr göra betalningar i fiat och mottagaren erhåller sedan betalningen i valören, utan att behöva någon speciell kryptokunskapskunskap.

”Public Mint är ett spännande partnerskap för oss, eftersom det gör det möjligt att leverera användarvänliga betalningslösningar på vår plattform som är intuitiva och enkla att använda – speciellt för användare utan speciell krypto eller teknisk kunskap. Public Mints multi-layer-strategi är perfekt anpassad till Decentrs mål för att möjliggöra distribution och transaktion av fiatvalutor på blockkedjor som stöds. ”
– Nikita Anikeev, grundare och CTO för Decentr

Public Mint erbjuder en mängd olika B2C- och B2B-betalningslösningar centrerade om tokeniserad fiat som är bosatt på Public Mint blockchain. Genom att fokusera på fiat från början kan Public Mint erbjuda användare från alla bakgrunder en välbekant valutamiljö, samtidigt som de utsätts för gränslösa och friktionsfria transaktioner som möjliggörs av blockchain-teknik. EARN-plattformen är en av Public Mints viktigaste värderingsförslag för användare; så att de kan tjäna avkastning på DeFi-nivå utan att behöva hålla krypto direkt.

“Public Mint är den naturliga betalningsstommen för Decentr, och vi är glada att samarbeta med projektet för att hjälpa användare att ta kontroll över sina egna data. Vi tror att många blockchains verkliga verktyg har förblivit dolda under komplexiteten i att använda kryptovaluta. För oss är det nyckeln till att låta människor upptäcka blockchain i sin egen takt. ”
– Paulo Rodrigues, VD för Public MintSource link

Related posts

Crypto-fond KR1 gör investeringar i blockchain-dataprotokoll LazyLedger »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Decentraliserad orakellösning Umbrella Network lägger till Huobi som valideringsnod »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Europeiska kryptobörsen Bitpanda får $ 170 miljoner i serie B-rundan »CryptoNinjas

Bitcoinguide