Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Prominent Mining Execs Jiang Zhuoer and Jihan Wu Bolster Bitcoin Cash – Bitcoin News


De senaste dagarna har bitcoin-kontanter sett betydande vinster, och anhängare av den digitala valutan har varit positiva till specifik utveckling, som internetentreprenören Kim Dotcoms nuvarande stöd. Den 11 februari, det kinesiska nyåret, gick de framstående biträdande cheferna för gruvdrift i bitcoin, Jiang Zhuoer och Jihan Wu med i en Satoshi’s Angels-diskussionskanal och talade positivt om peer-to-peer crypto-asset bitcoin cash.

De välkända gruvledarna, Bitmain-grundaren Jihan Wu och Btc.top-grundaren Jiang Zhuoer verkar väldigt hausse om bitcoin-kontanter (BCH), enligt ett par medlemmar från marknadsföringsbyrån och paraplyorganisationen Satoshis Angels. Organisationen Satoshi’s Angels (SA) grundades av Akane Yokoo, en arrangör av Tokyo Bitcoin Cash Meetup, och läraren och författaren Cindy Wang.

Båda SA-grundarna är bitcoin-kontanter (BCH) -förespråkare och har utbildat massorna om de många fördelarna med den decentraliserade kryptotillgången. Under det kinesiska nyåret gick SA-grundarna och ett antal andra kryptosupportrar till en Wechat-kanal för att utbyta röda kuvert. Ett rött paket eller rött kuvert är en monetär gåva som är populär vid speciella tillfällen i Kina och andra asiatiska territorier. Cindy Wang sa att hon hade skickat ett meddelande till Jihan och sa: “Jag vill bjuda in dig till vår SA Wechat-grupp för att skicka ett rött kuvert”

Wang sa att Jihan Wu gick med i gruppen och delade ut tre riktigt stora röda kuvert. En lämnade ett meddelande som sa: “Happy LNY, Angel and Angel’s fans,” en annan sa “Be lucky in the year of OX”, och den tredje sa: “Oavsett hur högt BCH-priset träffar, fortsätt bygga för vårt land . ” Wang berättade för news.Bitcoin.com att hon tror att Jihan Wu vet att “BCH kommer att stiga.”

”Vi var alla så glada och textade:” Jag älskar Jihan. ” Och sedan bad några människor mig att bjuda in Jiang Zhuoer, det gjorde jag och Jiang gick med i oss, ”sa Wang.

Satoshi’s Angels grundare redogjorde för att Zhuoer chattade med gruppen och han skickade också “stora röda kuvert.” Några av meddelandena som Zhuoer skickade sa: “Stort block kommer att vinna”, “Stort är vackert, mer är bra”, och han sa också “Hävstång gör dig hemlös. Gruvdrift gör dig rik. ”

SA-grundarna var mycket glada över Jiang Zhuoer och Jihan Wus BCH-optimism. “Även om Jihan har varit en låg nyckel om vad som händer på Bitmain, kan vi alla säga att han har en djup känsla för bitcoin-kontanter”, berättade Wang för news.Bitcoin.com. “Jihan berättade för mig att han läser våra Bitcoin Cash veckovisa nyheter, och hans framträdande på nyårsafton uppmuntrade verkligen det kinesiska samfundet,” tillade hon.

Diskussionen med Jiang Zhuoer och Jihan Wu följer BCH: s senaste prisuppgång, eftersom kryptotillgången har sett stora vinster under helgens handelssessioner. På lördag morgon (EST) bytte BCH ut för $ 549 per enhet och berörde sedan högst $ 728 kl 22:02 och hoppade hela 32,60%. Vid tidpunkten för publicering på söndag byter BCH händer för $ 688 per mynt.

Vad tycker du om Jiang Zhuoer och Jihan Wus framträdande på det kinesiska nyåret med Satoshi’s Angels grundare? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Akane Yokoo, BCH, bitcoin cash, bitcoin cash BCH, Bitmain, BTC.TOP, China, Chinese Crypto Community, Chinese New Year, Cindy Wang, Jiang Zhuoer, Jihan Wu, Lunar New Year, P2P Cash, Red Envelope BCH, röda kuvert , Satoshis änglar, Satoshis änglar (SA), WeChat, Oxens år

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Cindy Wang,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Ikonisk ‘Obey’ Street Artist Shepard Fairey för att auktionera en NFT-väggmålning på Superrare – Bitcoin News

Bitcoinguide

Tezos tillkännager större uppgradering för att förbättra nätverksfunktionaliteten – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide

Den här veckan överfördes en enda enhet 10 000 BTC förvärvad 2013 – Bitcoin Nyheter

Bitcoinguide