Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Professionell Call of Duty League-spelare för att lansera eSports NFT – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. 27 mars 2021, Al Murar, Dubai Diamondcon är en av de snabbast stigande Call of Duty-ligaspelarna i världen, och en del av Subliner eSports-team. Han är den första någonsin professionella eSports-spelaren som introducerar en NFT i det ständigt växande communityn av FPS-spel.

Efter att ha skapat en betydande anhängare på Twitch och Twitter kommer hans anhängare snart att kunna köpa en NFT av Diamondcon och göra anspråk på det 200 IQ-spelklippet.

NFT: Hot off the Press

Spelare spenderar massor av pengar på skinn, spelpass och köp i spelet, men de ägde aldrig någon av dem. NFT kommer att vara den förändring som revolutionerar spelindustrin. Pengar som spenderas i spel är inte längre en dålig investering. Ingen visste om NFT för ett år sedan, och nu är det den nya vurm. Kommer du ihåg när de sa att streaming aldrig kommer att bli en karriär? Titta var branschen är nu.

Diamondcon NFT kommer att vara den första i COD-universum, och att äga den kommer att vara en investering som inte får missa. Föreställ dig hur mycket en NFT av din favorit COD-spelare kommer att vara värd om några år.

DiamondCon NFT kommer att sjunka under de närmaste dagarna för alla som är förvånade över släppet, så håll ögonen öppna Diamondcons Twitter för att få denna heta NFT innan den säljs ut!

Om WeAreGrowthHackers

WeAreGrowthHackers är en av världens främsta marknadsföringsbyråer för tillväxthackning och NFT. De har tjänat miljontals för sina kunder med lite kända (”out of the box”) tillväxthackningstekniker och de tillämpar det nu på hypertrenden i NFT-världen. Skapa din NFT och tillväxthacka den idag.

Kontaktinformation för media

Kontaktnamn: Bob Wazneh
Kontakt e-post: bob@wearegrowthhackers.com

WeAreGrowthHackers är källan till detta innehåll. Detta pressmeddelande är endast av informationssyfte. Informationen utgör inte investeringsrådgivning eller ett erbjudande att investera.


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

VR Content Platform Dvision Network to Auction Crypto Celebrity Avatar och andra begränsade upplagor NFT

Bitcoinguide

Exotisk biluthyrning MPH Club accepterar nu Bitcoin – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Ethereum och Bitcoin ser “Bullish” ut efter att ha motstått “Makroslag”

Bitcoinguide